1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

ENERJİSA’DAN DİKKAT ÇEKEN YENİLEME

ENERJİSA’DAN DİKKAT ÇEKEN YENİLEME
Bu haber 14 Şubat 2022 - 11:16 'de eklendi ve 655 views kez görüntülendi.

 ENERJİSA’DAN DİKKAT ÇEKEN YENİLEME

Elektrik faturalarının, çok büyük oranlarda artış göstermesi ve vatandaşların da buna her geçen gün, daha da artarak tepki koymaya devam ettiği günümüzde, Sabancı Holdingin işletmekte olduğu ve kısa adı “ENERJİSA” olan, Toroslar Elektrik Perakende Satış A.Ş, yeni bir uygulama başlattı.

DEĞİŞİYOR

İlgili kurumun görevlileri Pozantı’da, ev ve işyerlerindeki halen kullanılmakta olan,  dijital  elektrik saatlerinin,  kullanım süresinin 10 yılı geçmiş olanları değiştirerek, yeni sayaç takmaya başladılar. Vatandaşların ise, anlamakta zorlandığı bu yeni uygulama ile, ilgili kurum görevlilerine nedenini sorduğunda ise alınan cevap, “ Bize verilen talimat, 10 yıllık kullanım süresini aşmış bulanan abonelerin, elektrik sayaçlarını değiştirerek, yenilerinin takılması olup,  onun dışında da  bir bilgimiz yok” şeklinde  cevapları ise, aboneleri tatmin eden bir açıklama olmuyor.  

TEREDDÜT

Elektrik kullanım bedellerinin, dudak uçurtan artışları karşısında, zaten tedirgin olan vatandaşlar, ENERJİSA’nın değiştirerek takılmaya başlanan yeni sayaçların, ücret tarifelerinde yeni bir artışa, sebep olup -olmayacağı şeklindeki tereddütleri ise, Pozantı kamuoyunda en çok konuşulan konuların başında yer alıyor.

YETERLİ OLMADI

Tüm yurtta olduğu gibi, Pozantı’da da aşırı yağan kar, enerji iletişiminde de önemli arızalara sebep olmaya devam ediyor. Özellikle, Pozantı’nın yüksek kesimlerindeki kar yağışından etkilenen, enerji iletişim hatlarındaki arızalarının onarımının, bazı yerleşim yerlerinde, uzun zaman alması  ve bakım -onarım ekiplerinin yetersiz kalması da, yapılan  eleştirilerin başında yer alıyor.  ( Haber Merkezi)

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER