1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

ENGELLİ ÖĞRENCİYE TAŞIMA ENGELİ

ENGELLİ ÖĞRENCİYE TAŞIMA ENGELİ
Bu haber 08 Ekim 2018 - 10:47 'de eklendi ve 714 views kez görüntülendi.

ENGELLİ ÖĞRENCİYE TAŞIMA ENGELİ

Adana’nın İmamoğlu İlçesi, Sayca Köyünde oturmakta olan bir engelli vatandaş, eğitimcilerin ilgisizliği yüzünden, gerekli eğitim desteğini alamıyor. Sayca Köyünde, İlk Orta ve Lise olmayışı nedeni ile, diğer öğrenciler taşımalı eğitim sisteminden faydalanırken, Engelli Muhammet Karakaş ancak, hafta da iki gün okula gidebiliyor.

Diğer beş günü ise evinde, diğer öğrencilerin okullarına gidişini hasretle izleyen Engelli Muhammet Karakaş’ın, taşımalı araç konusunda, engellilere yeterli imkanın sağlanamaması dolayısıyla, okul özlemi çektiği ve bu nedenden dolayı da,   yaşama yeteri kadar umutla bakamadığı öğrendiğimiz bilgiler arasında yer alıyor. İmamoğlu İlçe Milli Eğitim Müdürü’ne seslenen Karakaş, “ Okula düzenli gidebilmem için gerekli desteğin verilmesini istiyorum. Okulumu özlüyorum” dedi.

Haber Merkezi

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER