1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

ERDOĞAN DEĞİŞMEZ GENEL BAŞKAN

ERDOĞAN  DEĞİŞMEZ GENEL BAŞKAN
Bu haber 29 Mart 2021 - 10:06 'de eklendi ve 571 views kez görüntülendi.

Ak Parti 2023 Hedeflerinin Yol Haritasını Belirliyor.

 ERDOĞAN  DEĞİŞMEZ GENEL BAŞKAN

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara Spor Salonu’nda toplanan AK Parti 7. Olağan Büyük Kongresi’nde, 2023 manifestosunu açıkladı. Öte yandan Erdoğan, 7. Olağan Büyük Kongre‘de, 1428 geçerli oyun tamamını alarak, AK Parti Genel Başkanlığına yeniden seçildi.

TEŞEKKÜR

Erdoğan, Ankara Spor Salonu’nda düzenlenen, AK Parti 7. Olağan Büyük Kongresi’nde, yeniden Genel Başkan seçilmesinin ardından, salona gelerek teşekkür konuşması yaptı.

Kongreyi başarıyla tamamladıklarını söyleyen Erdoğan, “Kongremizin ülkemiz, milletimiz ve partimiz için hayırlara vesile olmasını Rabb’imden niyaz ediyorum. Şahsımı bir kez daha Genel Başkanlık görevine layık gördüğünüz için, her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.” diye konuştu.”  Ve şöyle devam etti:

HEDEFİMİZ

“AK Parti olarak yeni bir heyecanla, daha büyük bir aşkla, 2023 hedeflerimiz doğrultusunda çalışmayı sürdüreceğiz. Şunu unutmayalım. 2023 Cumhur İttifakı’nın yeni bir zafer yılı olacaktır. Şunu unutmayalım, Cumhur İttifakı bir masa başı ittifak değil, gönül mutabakatıdır.” Cumhurbaşkanı Erdoğan, selamlama konuşmasına şöyle devam etti: “Sizlerin şahsında kalbi, millet ve memleket sevdasıyla çarpan, erkeğiyle, kadınıyla, genciyle, yaşlısıyla, tüm vatandaşlarımı selamlıyorum.”

MHP’YE TEŞEKKÜR

Bu anlayışla, “Niyet hayır, akıbet hayır.” Diyerek, bir kez daha yaptıklarının ve yapacaklarının muhasebesini, millete arz etmek istediklerini belirten Erdoğan, bu vesileyle Milliyetçi Hareket Partisi’ne ve Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye, Cumhur İttifakı çatısı altında büyük ve güçlü Türkiye yolunda birlikte yürüdükleri için şükranlarını sundu. Kongreyi salon içinden, çok daha  kalabalık bir Ak Parti topluluğu, salonun dışından büyük bir heyecanla kongreyi izlediler.  

MYK’DA DÖRT ADANALI

Ak Parti 7. Olağan kongresinden, en kazançlı çıkan İllerden birisi Adana oldu. Merkez Karar Yürütme Kurulunda, üçü bayan olmak üzere, dört Adana’lı yer aldı.

Ak Parti Sözcüsü Ömer Çelik başta olmak üzere, Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Jülide Sarıeroğlu, Adana Eski Millet Vekillerinde ve Bakanlık yapmış bulunan Fatma GülDemet Sarı ile, yeni isim olarak Sunay Karamık yer aldılar.

BAŞKAN ADAYLARI MI?

Bu gelişme sonrası, Adana kulislerinde konuşulmaya başlanan ise, Ak Parti Adana İl Teşkilatı, Büyükşehir ve Merkez İlçe Belediye Başkan Adaylarını da, sanki şimdiden belirledi şeklinde, yorumlar yer aldı.

KATILANLAR

Ak Parti Kongresine  Pozantı’dan, Adana İl Başkan Yardımcısı ve Kurucu İlçe Başkanı Kürşat Akpınar, İlçe Başkanı Necati Şen, Kadın Kolları Başkanı Yasemin Vural Güney, Gençlik Kolları Başkanı Burak Ünal ve bazı teşkilat mensupları da, kongrede hazır bulundular. ( Haber: Hayriye Eroğlu)

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER