1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

ERHAN KONUK’UN ACISI HALA YÜREKLERDE

ERHAN KONUK’UN ACISI HALA YÜREKLERDE
Bu haber 13 Ağustos 2018 - 11:13 'de eklendi ve 904 views kez görüntülendi.

Şehidimizin 1. Yılında Hüzünlü Anma

ERHAN KONUK’UN ACISI HALA YÜREKLERDE

Pozantı’lı şehitlerimizden Erhan Konuk’un, 1. Şahadet Yıl dönümü, çok duygusal hüzünlü bir ortam içerisinde gerçekleştirildi. Hakkari’nin Şemdinli ilçesinde, hain ve kalleş pkk’nın kurşunları ile, 6 Ağustos 2017 tarihinde, Şehit olan Özel Hareket Polisi Erhan Konuk’un, hala tazeliğini koruyan acısını, tüm Pozantı halkı ailesi ile birlikte yaşadı. Düzenlenen mevlit programına, hain feto darbe girişiminde, Gölbaşı’nda Şehit olan, yine Özel Hareket Dairesi Polislerinden, Ahmet ve Mehmet Oruç’un babası Hacı Ali Oruç’da katılarak, bu anlamlı günde böylece, Üç Şehit Özel Hareket Polisinin ortak acıları da, mevlide katılanlar tarafından, büyük bir üzüntü ve hüzünle yad edildi.

İlk olarak şehidimizin, Aşçıbekirli Mahallesinde bulunan kabri başında, İlçe Müftüsü Seyfullah Aruk tarafından, dua gerçekleştirildi. Kaymakam Taner Tengir, Belediye Başkanı Mustafa Çay, Şehit Erhan Konuk’un Babası Fehmi Konuk Annesi Nuray Konuk ve Nişanlısı Nur Ayaz ve Gölbaşında Şehit olan Oruç Kardeşlerin Babası da katıldı. Kaymakam Tengir ve Belediye Başkanı Çay acılı aileyi teselli ettiler. Hacı Ali Oruç burada yaptığı konuşmada, Şehit Babaları olmak dolayı manevi bir gurur duyduklarını, vatan ve milletin birliği konusunda verilen mücadelelerde, ulaşılan Şehitlik mertebesinin, Allah katında bir makam olduğunu söyledi. ,Devamında, Pozantı Zafer Mahallesinde düzenlenen mevlitte, acı ve hüzün dalga, dalga yankılandı. Bu Mevlite, Kaymakam Taner Tengir, Belediye Başkanı Mustafa Çay, Protokol Mensupları, Siyasi Parti Temsilcileri ve Pozantı’lı vatandaşlar katıldılar.

Dualar eşliğinde sonlanan mevlit töreninde, Şehidimizin Babası Fehmi ve Annesi Nuray Konuk Nişanlısı Nur Ayaz’ın, büyük acılarının, yad edildiği yıl dönümünde, Pozantı’lılarda, aileyi yalnız bırakmayarak, vefa örneğini sergilediler. Milli Mücadelenin Kalesi Pozantı Gazetesi olarak, bu vatan uğuruna şehitlik mertebesine ulaşmış, milletimizin tüm mensuplarına ve Pozantı’lı şehitlerimizin tamamına da, Allah’tan rahmet tekrar başsağlığı ve kederli ailelerine sabırlar diliyoruz.

Haber: Hayriye Eroğlu

 

 

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER