1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

EROĞLU, BASIN ÖZGÜR OLMALIDIR

EROĞLU, BASIN ÖZGÜR OLMALIDIR
Bu haber 31 Temmuz 2017 - 11:43 'de eklendi ve 1.263 views kez görüntülendi.

EROĞLU, BASIN ÖZGÜR OLMALIDIR

Sansürün Kaldırılışının Yıl Dönümü dolayısıyla, CHP İlçe Başkanı Şenol Eroğlu, CHP Adana Kurultay Delegesi Pelin Eroğlu, Partililerden Nermin Dinç, Emine Karcı Gazetemize nezaket ziyaretin de bulundular.

İlçe Başkanı Şenol Eroğlu, ziyaretinde şunları söyledi:

“ Öncelikli olarak Sansür, Basına karşı, bir baskı unsuru olarak kullanılmamalıdır. Sırf gazetecilik yaptıkları için, yazılarından dolayı gazeteciler, hapse atılmamalıdır. Basının Özgür olduğu Ülkeler, insanlığın kalkınmasına da, büyük katkı koymaktadırlar. Basına Sansür uygulanan Ülkelerde ise, gelişmişlik oranı   her geçen yıl düşmekte, gerçekleri yayın yolu ile öğrenemeyen toplumlar ise, sonu belirsiz bir karanlığa doğru, hızla gitmektedirler.

Ülkemizde ise, öncelikli olarak hapis deki gazetecilerin tutuksuz olarak, yargılanmaları çok önemlidir. Bunların en kısa zamanda salıvermeleri, basın özgürlüğünün de ayrılmaz bir parçası olacaktır. Bu şartlar altında, görevini hakkı ile yapamayan gazeteciler de, mutsuz olmaktadırlar. Biz CHP olarak, basın özgürlüğünün tam anlamı ile uygulanmasından yana ve savunucu olup, ancak bu şartlar altında, bir özgürlük yıl dönümünün kutlanacağına inanıyoruz Sizleri de böylesi zor şartlar altında halkın haber alması uğruna verdiğiniz mücadele ve emekten dolayı, kutluyorum” dedi.

Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Tamer Ünal’da yaptığı cevabi konuşmada ise, şunları söyledi:

“ Cumhuriyet Halk Partisinin, Basın Özgürlüğü konusundaki, çalışmaları ve verdikleri mücadeleyi de, biz yakından takip etmekteyiz. Böylesi anlamlı bir hareketten dolayı şahsınızda, Cumhuriyet Halk Partisinin Sayın Genel Başkanına, Değerli Millet Vekillerine ve Tüm Örgüt Mensuplarına ve yaptığınız bu ziyarete, yürekten teşekkür ediyoruz” dedi.

 

Foto Haber: Hayriye Eroğlu

 

 

 

 

 

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER