1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

EROĞLU: Bayramlarda Farkındalık Yaratmaya Devam ediyoruz.

EROĞLU: Bayramlarda Farkındalık Yaratmaya Devam ediyoruz.
Bu haber 04 Kasım 2019 - 8:57 'de eklendi ve 618 views kez görüntülendi.

EROĞLU: Bayramlarda Farkındalık Yaratmaya Devam ediyoruz.

CHP’DEN  BAYRAKLI VE ATATÜRK TİŞÖRÜTLÜ KUTLAMA

Ulusal Günlerimizin anı ve kutlanış yıl dönümlerinde, Cumhuriyet Halk Partisi Pozantı  İlçe Örgütü, etkinliklere kalabalık bir kadro ile katılmanın yanı sıra,  gül ve karanfil dağıtımı ile de,  törenlere damgasını vuran, tek siyasi parti olma ünvanını sürdürüyor. Şenol Eroğlu’nun, İlçe Başkanı ve devamında da Belediye Başkan Adayı olması sonrasında, devam ettirmekte olduğu  İlçe Başkanlığı ile, partiyi  kırsal kesimlere de taşıyor olması, Adana İl Örgütü ve Genel Merkez bazında da,  takdirle izleniyor.

CUMHURİYET VE BAYRAK

28 Ekim de başlayan ve 29 Ekim 2019 Salı gün coşkulu bir kalabalığın katılımı ile, 96. Yıl Dönümünü gururla kutladığımız, Cumhuriyetimizin Kuruluş Törenlerinde de, yine dikkat çeken, CHP Pozantı İlçe Örgütü Başkanı Şenol Eroğlu, kutlayışla ilgili olarak yaptıkları çalışmaları, aşağıdaki şekilde özetledi:

“ Milli ve Dini Bayramlarımız da, Pozantı CHP İlçe Örgütü olarak,  plan ve programlarımızı,  arkadaşlarımızla önce belirleyerek, bugünlere katkı sunarak, bayramların farkındalığını artırmayı devam ettirmek, öncelikli hedefimizdir.Her bayram olduğu gibi, Devletimizin tertip ettiği törenlere, yoğun kadrolarımızla katılmaya gayret gösteriyoruz.

Programlardan sonra da, ilçe örgütümüzün günün anlam ve önemi ile ilgili,mutlaka bir toplantı ve etkinlik yapmaya da,  gayret gösteriyoruz. Cumhuriyetimizin 96. Yıl Kutlamaları ile ilgili olarak da önce, 28 Ekim 2019 Pazartesi gün Atatürk Anıtına Çelenk Koyma Töreninde Bayrak dağıttık. Pankartlarımızı asttık. Tören bittikten sonra da, esnaflarımızı ziyaret ederek, onların da bayramlarını kutlayıp, aynı şekilde bayrak dağıtımını da gerçekleştirdik.

BAYRAK VE TİŞÖRT

Bir gün sonrası olan, 29 Ekim Bayram tören alanında, öğrencilerimize yine bayrak dağıttık.  Sonrasında, Büyükşehir Belediyemizin gönderdiği, Atatürk baskılı tişörtleri  tören alanın da dağıtarak, Bu büyük coşkuya  ortak olmanın gururunu yaşadık. Aynı gün öğleden sonra, İlçe Binamızda Cumhuriyet konulu toplantı düzenledik. Katılımcılar ve konuşmacılarla birlikte, üç saat boyunca, Cumhuriyetin önemini ve hangi şartlarda  yapıldığını, Cumhuriyet Devrimlerinin nasıl gerçekleştirildiğini belirten düzeyli  ve anlamlı  bir panel düzenleyerek farkındalık yarattık.Konuşmacıların sunumlarıyla, bir Cumhuriyet coşkusunu daha birlikte yaşamanın onurunu da, vatandaşlarımızla paylaşmış olduk.” ( Haber: Hayriye Eroğlu)

 

 

 

 

 

 

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER