1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

EROĞLU: “ CHP ÖZGÜRLÜĞÜN ve ADALETİN” Koruyucusudur.

EROĞLU: “ CHP ÖZGÜRLÜĞÜN ve ADALETİN” Koruyucusudur.
Bu haber 18 Eylül 2017 - 12:20 'de eklendi ve 935 views kez görüntülendi.

CHP’nin Kuruluşunun 94. Yıl Dönümü Pozantı’da da kutlandı.Cumhuriyet Halk Partisinin Kuruluşunun 94. Yıl dönümü tüm yurtta olduğu gibi Pozantı’da partilerin katılımı ile kutlandı.

İlçe Başkanı Şenol Eroğlu Başkanlığında Atatürk anıtı önünde bir araya gelen parti örgütü, Atatürk büstü önünde 1 Dakikalık Saygı Duruşunun hemen akabinde İstiklal Marşını okunması ile devam etti. Kurultay Delegesi Pelin Eroğlu’nun, Atatürk anıtına bir buket çiçek bırakması sonrası, CHP’nin Eski Başkanlarından Emekli Öğretmen Mustafa Gültepe’nin günle ilgili konuşması ile son buldu.

Kuruluş yıl dönümü törenleri sonrası, İlçe Binasında partililerle Bir araya gelen, CHP Pozantı İlçe Başkanı Şenol Eroğlu Şunları Söyledi:

CHP ADALET VE ÖZGÜRLÜĞÜN KORUYUCUSUDUR.

“ Cumhuriyet Halk Partisi adı gibi, Demokrasimizin ve Cumhuriyetimizin temel taşıdır. Bu taşlar aynı zamanda, partimizin sarsılmaz ve değişmez ilkeleri olan, altı okta bütünleştirdiği sosyal devrimlerle her dönemde, insanlarımızın umudu olmayı sürdürmeye devam etmektedir.

Bu umudun en canlı ve heyecanlı örneğini, Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu, sadece ülkemiz için değil,   aynı zamanda dünyaya da örnek teşkil edecek, “ ADALET” yürüyüşü ile Cumhuriyet Halk Partisinin hak ve hukuk konusunda sarsılmaz tutum ve düşüncelerinin yanı sıra, altı okta betimlediği   Cumhuriyetçilik,   Halkçılık, Milliyetçilik, Laiklik, Devletçilik ve Devrimcilik ilkelerinin halkımız tarafından da, ne kadar özlendiğini de bir kere daha yaşayarak öğrenmiş olduk.

Cumhuriyet Halk Partisi, tek partili dönemde dahi, ülkeyi demokrasiye taşıyarak, 1946’da çok partili sisteme geçerek, Cumhuriyetin değerlerine ne kadar bağlı olduğunu da ispatlamıştır.

Milletin Vekillerinin söz ve davranışlarının, her geçen gün kısıtlanmaya başladığı günümüz ile, Cumhuriyet Halk Partisinin 1946 ruhu ile, siyasette çok sesliliğe verdiği değer, iktidar partisinin uygulamaları ile, göz göre, göre, katledilmektedir.Millet Vekilleri için açılan soruşturmalar, adaletin giderek tek adamlığa dönüştürülmesi yolundaki iktidarın çabaları, adalet yürüyüşü ve gördüğü destek sonrası, millet tarafından silkelenmeye başlamıştır.

Halkımızın umudu, Ülkemizin geleceği, Demokrasimizin yaşaması açısından öncelikle, “ TEK ADAMLIK” hayalini sona erdirecek tek parti, Cumhuriyet Halk Partisidir. Vatandaşlarımızın da, partimize olan ilgisi biz yöneticileri daha da, heyecanlandırmaktadır. Bu vesile ile Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, halkçılık ilkesine bağlı kalması şartı ile kurduğu, Cumhuriyet Halk Partisinin Kuruluşunun 94. Yıl dönümünü bu duygu ve düşünceler içiresinde kutlarken, partimizin ana kademelerinde görev alan biz, yöneticilerin her geçen çok daha fazla çalışarak, vatandaşlarımızın sadece kendilerinin değil, Ülkemizin geleceği çocuklarımızın ve torunlarımızın hak ettikleri özgürlük, demokrasi ve hukuk devleti içerisinde, ırk, din, dil, ayrımı yapılmaksızın, kardeşçe huzur içinde hep birlikte, yaşayacaklarına olan inancımla kuruluşumuzun yıl dönümünü kutluyorum dedi.

TAKVİM BELİRLENDİ.

Yine Başkan Şenol Eroğlu, Konuşmasını parti içi ön seçimleri hakkının da şunları söyledi:

“Bir yandan ülkemiz için, hak, hukuk, adalet, isterken, bunu parti içinde yapacağımız uygulamalarla partililerimize ve vatandaşlarımıza parti içinde uygulayarak göstermemiz gerekir. Cumhuriyet Halk Partisi Pozantı örgütü, tam da bu kurallara uyarak, seçim takvimini önceden belirlemiş ve parti binamızda da askıya çıkarmanın yanı sıra, SMS Facebook Sosyal Medya aracılığı olmak üzere, basın yolu ile de duyurma gayreti içiresindeyiz. Tüm partililerimizi delege olmaya davet ediyor olup, Cumhuriyet Halk Partisi ön seçim kongre delegesi olmak için, yarışmaya davet ediyoruz.   Bu süreçler bittikten hemen sonra kongre takvimimiz belirlenecek olup, Önce İlçe sonrasında da İl Kongremizin ve akabinde büyük kurultayımız yapılacaktır. Ön seçim ve kongre takvimi belirlenmesinde parti örgütümüzün aktif bir şekilde, parti içi çalışmalarımızda yer alması bizi mutlu kılacaktır. Şimdiden kendilerine gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür ediyorum dedi. Ve toplantı son bulundu.

HABER: Hayriye EROĞLU

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER