1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

EROĞLU:“ ÇİLEK ÜRETİCİSİ SU SIKINTISI ÇEKMEYECEK”

EROĞLU:“ ÇİLEK ÜRETİCİSİ SU SIKINTISI ÇEKMEYECEK”
Bu haber 13 Nisan 2023 - 9:30 'de eklendi ve 439 views kez görüntülendi.

 CHP Pozantı İlçe Başkanı Şenol Eroğlu:

“ ÇİLEK ÜRETİCİSİ SU SIKINTISI ÇEKMEYECEK”

Pozantı merkezinde ve kırsalında, en hareketli parti konumunda bulunan Cumhuriyet Hal Partisi Pozantı İlçe Örgütü Başkanı Şenol Eroğlu,  sürdürmekte olduğu hizmet çalışmalarında  çıtayı yükseltti.  Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın, “Ekonomik Kalkınma Kırsaldan Başlar” sloganı ile, vatandaşlara yaptığı katkı ve ekonomik desteklerin yanı sıra seçim çalışmaları ile ilgili olarak da, aşağıdaki açıklamalarda bulundu:

TOPLANTI

“Millet İttifakının İlçe Başkanları ile haftada iki gün, birlikte seçim çalışmalarını başlattık. Geri kalan günlerde ise,  her parti ayrıca kendi teşkilatları ile birlikte, seçim çalışmalarını  yürütecektir. Zaman -zaman da ittifak partileri ile birlikte, geniş tabanlı görüşmeler yapılacaktır.

AYDINLIK TÜRKİYE

CHP Örgütü olarak, Millet Vekili Adaylarımızın da katılımı ile, saha çalışmalarımızı merkez ve kırsal olmak üzere yayacağız.  Cumhurbaşkanı Adayımız ve Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na ve Millet İttifakına  olan  ilgi, özellikle  kırsal kesimlerde  büyük ölçüde artmaktadır.  Bu da gösteriyor ki, Millet olarak 15 Mayıs Sabahı, Türkiye aydınlık bir güne  Genel Başkanımız Kılıçdaroğlu’nun ve Millet İttifakının İktidarında, uyanacaktır.

KADINLAR KARARLI

Seçimlerin galibi her zaman için kadınlar olmuştur. Tencereyi kaynatarak aileyi doyuran kadınlarımız, çok büyük  bir ekonomik sıkıntı içerisindedirler. Pozantı İlçe Binamız da kadınlarla yaptığımız toplantı da da,  mutfaktaki yangının  her geçen daha da büyüdüğü, bu toplantı da bir kere daha, açıkça ortaya çıkmıştır. Bu sıkıntıların sona ermesi içinde,  kadınlarımıza  çok büyük bir görevler düşmektedir. Zaten toplantılarımıza katılan kadınlar da, bu konudaki kararlılıklarını, konuşmaları ve destekleri ile ortaya koymuşlardır.” dedi   

GÖLET

CHP Pozantı İlçe Başkanı Şenol Eroğlu Büyükşehir Belediyesinin, kırsal kesimlere yapmakta olduğu zirai ve tarımsal alanların sulanması ile  ilgili olarak da, şunları söyledi:

“Su olmazsa tarım ve ziraat olmaz. Hasat yapamayan üreticilerimiz de, ekonomik yönden çok büyük sıkıntı içerisine düşerler.  Vatandaşlarımızda,  gıda temini konusunda büyük zorluk yaşarlar. Üretici mahallelerimize su kaynağı sağlayan  Kamışlı, Yağlıtaş ve Üskül Göletlerinde,  bu sene  kuralık sebebi ile, su miktarları çok az seviyede  bu Göletlerimize,  civarlarından geçmekte olan  derelerden,  su takviyesi yapılması için, Büyükşehir Belediyemizin yanı sıra,  Devlet Kurumlarının Yetkilileri ile de görüşme halindeyiz. Geçen hafta  Üskül Göletin de,  Karakışlakçı Sulama Kooperatifi Başkanı  İshak Karakaya ile, yerinde bir inceleme yaparak video çekimi yaptık. Bunu da kamuoyu ve yetkililerle paylaşarak, su sıkıntısını gündem yaptık”   

ÇİLEK DE TEHLİKE

CHP Pozantı İlçe Başkanı Şenol Eroğlu, şimdiden tedbir alınmaması halinde, Çilek üreticilerinin,   çok büyük bir su sıkıntısı ile karşı -karşıya kalacaklarını belirtti. Ve bu konuda şunları söyledi:

“ Geçtiğimiz 2022 Mayıs  ayı içerisinde, Büyükşehir Belediye Başkanımız   Zeydan Karalar ile,  dağıtığımız 4 Milyon adet  Çilek fidesi  Su isteyecek. Ancak, üreticilerimiz  bundan kaygılanmasınlar.  Geçtiğimiz yıllarda, Büyükşehir Belediyemizin kiraladığı tankerlerle  Çilekleri susuz bırakmadıysak, bu sene de  yine üreticilerimizin imdadına yetişecek ve tankerlerle su taşıyarak, onları susuz bırakmayacağız.  Bu konuyla ilgili olarak da Büyükşehir  Belediyemize bağlı, Tarım ve Hayvancılık Dairesi ile görüşmelerimiz devam ediyor” dedi.     

  YOL

Cumhuriyet Halk Partisi Pozantı İlçe Örgütü Başkanı Şenol Eroğlu, Büyükşehir Belediyesinin Pozantı’nın kırsal mahallerinde sürdürmekte olduğu yol çalışmaları ile ilgili olarak da, aşağıdaki açıklamalarda bulundu:

 POZANTI – İMAMOĞLU  VE KADİRLİ İLE BÜTÜNLEŞİYOR.

“Pozantı’nın en uzak mahallesi olan Çamlıbel yolu ile ilgili olarak, asfalt müteahhidine yer teslimi yapıldı. Bu yol güzergahının başlangıcı olan ve Hamidiye’den başlatılacak olan asfalt çalışmalarının sonlanması ile birlikte, Pozantı,  İmamoğlu ve Kadirli’ye  bağlanmış olacaktır. Bu güzergah üzerinde, üç adet  büyük köprü yapılmakta olup, inşaatları bitme aşamasındadır.

Kendisi de, aynı zamanda inşaat mühendisi olan Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeydan Karalar, bu güzergah üzerindeki  asfalt çalışmasını önceden  başlattı. Böylece, köprülerin bitimi ile birlikte, bu çok  önemli yol çok kısa sürede içerisinde, hizmete girmiş  olacaktır. Kendisine, Pozantı Halkı adına teşekkür ediyoruz” dedi.

AÇIKLAMA  

CHP Pozantı İlçe Başkanı Şenol Eroğlu, Pozantı’nın diğer mahalleri olan Kamışlı ve Yağlıtaş  yolları ile ilgili olarak da, yapımı üstlenecek olan firmanın yetkilisi ile görüştüğünü ve bu konuda da kamuoyuna,  yakında bir açıklama yapacağını da sözlerine ekledi. ( Özel Haber: Hayriye Eroğlu)

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER