1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

EROĞLU: “DESTEĞİM, SAYIN KILIÇDAROĞLU’NADIR”

EROĞLU: “DESTEĞİM, SAYIN KILIÇDAROĞLU’NADIR”
Bu haber 29 Ocak 2018 - 11:12 'de eklendi ve 927 views kez görüntülendi.

KURULTAY DELEGESİ PELİN EROĞLU:

“DESTEĞİM, SAYIN KILIÇDAROĞLU’NADIR”

Cumhuriyet Halk Partisi Örgütünün, 3 Şubat 2018 Cumartesi gün Ankara’da yapacağı, Genel Başkan ve Parti Meclisi Üyelerinin seçileceği Kurultay da, Adana İl Örgütünün, 28 Kurultay Üyesinden birisi olan, Pozantı’lı Pelin Eroğlu, seçim tercihini, açık ve net bir şekilde ortaya koydu.

OYUM KILIÇDAROĞLU’NA

İkinci dönem, kurultay delegeliğini sürdürmekte olan Pelin Eroğlu, Cumhuriyet Halk Parti Örgütünün, fokur, fokur, kaynadığı ve delegelerini, tercihlerini henüz açıklamakta kararsız kaldığı bir dönemde tavrını, ilk ve net açıklayan bir siyasetçi olarak, büyük puan topladı.CHP Pozantı İlçe Başkanı, Şenol Eroğlu’nun da eşi olan, dedesinden- babasına, babasından da kendisine, bir onur mirası olarak bırakılan ve bunu aktif siyasette üstelik, Genel Merkez bazında delege olarak, devam ettirmekten, büyük bir gurur duyduğunu belirten Pelin Eroğlu, Kılıçdaroğlu ile ilgili tercihini, şöyle açıkladı:

“ Liderler zor yetişirler. Özellikle de, bir siyasi örgütün başında, Genel Başkan olarak kalmak, çok önemli tecrübe ve birikimleri de, kendisinde barındırması demektir.

Ulu Önderimiz, Baş Komutanımız, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, siyasi tarihimize, kurarak hediye ettiği ve başta Laiklik olmak üzere, Cumhuriyet Devrim ve İlkelerinin, hala tartışılmaz koruyucusu olan, Cumhuriyet Halk Partisi, devamlı fikir üretimi ile, kendisini yenileyen çok önemli bir siyasi örgüttür. İşte, böylesine önemli ve büyük bir örgütün, Genel Başkanı olmakta, çok önemlidir. Sayın Kemal Kılıçdaroğlu bu konuda, ilk Genel Başkanlığından, günümüze kadar olan süreç içerisinde, kendisini her zaman yenileyen, demokrasiye olan inancını, her geçen gün daha da genişleten, bir Genel Başkandır.3 Şubat 2018 Cumartesi gün, yapılacak olan seçimli kurultay da, Sayın Genel Başkanımızın, bu misyonu göz önüne alınmalı ve kendisine verilecek destek ile, demokrasimizin ayaklarının, yere daha da sağlam basması açısından, çok önemlidir.

İşte, bu görüşler ışığı altında, oyumun ve desteğimin, Sayın Genel Başkanımız, Kemal Kılıçdaroğlu’na olacağını, ilk açıklayanlardan biri olmanın da, mutluluğu ve gururu içerisindeyim.

İnanıyorum ki, Kurultayımız da bu düşünceler ışığı altında yapılarak, sonlandırılacak ve daha güçlenmiş, bir Genel Başkanımızın yönetimi altında, beraberinde yine güçlü bir parti meclisi de sandıklardan çıkacaktır. Şimdiden Kurultayımızın, örgütümüze ve Ülkemize hayırlı olması dileğiyle, tüm CHP camiasına, derin saygılarımı sunuyorum” dedi.

28 DELEGE OY KULANACAK

Cumhuriyet Halk Partisinin seçimli Kurultayında, CHP Adana İl Örgütünden,28 Delege, Genel Başkan ve Parti Meclis Üyeleri için oy kullanacak. Öğrenildiğine göre, CHP’li Kurultay Delegelerinin, Genel Başkanlık konusundaki tercihleri, Kemal Kılıçdaroğlu lehinde olacak.

Geçtiğimiz haftalarda, Adana İl Başkanı Ayhan Barut Başkanlığında toplanan, İlçe Başkanları ve Kurultay Delegeleri, Parti Meclisine en az bir üye sokabilmek için, İl Başkanı Ayhan Barut’un, diğer İl Örgütleri ile çok sıkı pazarlık yapması gereği konusunda, kendisine yetki vererek bu konuda da derhal harekete geçmesini istemişlerdi. Aradan geçen, iki dönemlik süre zarfında, Adana İl Örgütünden, hiç bir isim, Parti Meclisinde görev alamamıştı.

Haber: Tamer Ünal

 

 

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER