1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

EROĞLU: “ EN BÜYÜK BAYRAM CHP İKTİDARI İLE YAŞANACAK”

EROĞLU: “ EN BÜYÜK BAYRAM CHP İKTİDARI İLE YAŞANACAK”
Bu haber 18 Ağustos 2019 - 9:57 'de eklendi ve 826 views kez görüntülendi.

CHP Pozantı İlçe Başkanından Bayram Tespiti

EROĞLU: “ EN BÜYÜK BAYRAM
CHP İKTİDARI İLE YAŞANACAK”

CHP’nin Adana Büyükşehir, Seyhan, Çukurova, Ceyhan, İmamoğlu, olmak üzere, beş belediyelikle, yerel iktidarın sahibi olmasının etkileri, dalga- dalga yayılıyor.

POZANTI’DAKİ TEMSİLCİSİ

Cumhuriyet Halk Partisinin Pozantı’daki temsilcisi, İlçe Başkanı Şenol Eroğlu, Kurban Bayramı ziyaretlerini, rutinin dışına taşıdı. Pozantı merkez başta olmak üzere, Akçatekir’i de kapsayan gezisini, boğaz mahallerine kadar genişletti. Özellikle, kırsal kesimlerde CHP’ye olan ilginin, yeni katılımlarla her gecen gün arttığının bayram ziyaretlerinde, çok daha iyi tespit edildiğini belirten CHP Pozantı İlçe Başkanı Şenol Eroğlu, son gelişmeleri Gazetemiz Yönetici Muhabiri Hayriye Eroğlu ile paylaştı.

NOTLAR KARALAR’DA

Sanki, bir Belediye Başkanı gibi, sorunları dinleyen ve çözümlerini de vatandaşlarla paylaşan Şenol Eroğlu, Kurban Bayramının yeni yapılacak olan hizmetler ile geleceğin bayramı olacağına değinerek, şunları söyledi:
“Pozantı, Akçatekir ve Boğaz Mahallerimizin sorunlarının, çözümleyicisi olacak olan, Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Zeydan Karalar’a, tutuğumuz bu notları, bir rapor halinde sunduk.

KARALAR, KARAKIŞLAÇI DA

Büyük bir aksaklık olmaması halinde, kendisi de 31 Ağustos 2019 Cumartesi gün, Karakışlakçı Çilek Festivalinde, yöre halkı ile buluşacak. Bu vesile ile, yol güzergahı üzerinde bulunan, mahalleri de ziyaret ederek, vatandaşlarla bir araya gelecek. Sorunların çözümü konusunda, muhtarlarımız başta olmak üzere, vatandaşlarımızı da bilgilendirecektir.” Dedi.

KATILANLAR
Cumhuriyet Halk Partisi, Pozantı İlçe Başkanlığı Örgütünün, Şenol Eroğlu Başkanlığındaki bayramlaşma programı, büyük bir coşku içerisinde başladı.
Önce, SMS aracılığı ile tüm vatandaşlar, parti binasındaki bayramlaşmaya davet edildi. Bayram öncesi hazırlanan ve çok büyük bir ilgi gören şeker kolileri, vatandaşlara ikram edildi.
Bayramın, ikinci gün gerçekleşen bu etkinliğe, CHP Adana Millet Vekillerinden Orhan Sümer ve önceki dönem Millet Vekillerinden Zülfikar İnönü Tümer de katılarak, meclisin çalışmalarının yanı sıra, ülkemizin içinde bulunduğu politik ortamla ilgili de, sunumlar da bulundular.

DANIŞMA KURULU GİBİ
CHP Pozantı İlçe Başkanı Şenol Eroğlu, artık parti binasına sığmayan kalabalıkların, yan taraftaki Kahvehanenin yazlık bölümünde, ağırlandığını değişik partilerden de, vatandaşların katılımı ile, yoğun ve coşkulu bir şekilde geçtiğini belirterek, şunları söyledi:
“ Herkes söz aldı konuştu. Partili -partisiz hiç bir ayrım yapmadık. Dilek ve Temennilerini ilettiler. Beklentilerini ve umutlarını, bizlerle paylaştılar. Sonrasında, İlçe Başkanı olarak ben ve Millet Vekillerimizden Orhan Sümer ile, önceki dönem Millet Vekilimiz Zülfikar İnönü Tümer de, söz alarak bu heyecana ortak oldular.

ÜÇ GÜN DEVAM ETTİ
Saat 10.00’da başlayan ve küçültülmüş danışma kurulu havasında geçen bu toplantımız, Saat 13.00’de sona erdi.
Bayram ikramları sonrası, hep birlikte Pozantı Esnafını dolaştık. Sonraki günde, tüm boğaz mahallerini de aynı şekilde, meclis üyelerimizin de katılımı ile bayramlaşmayı sürdürdük.
Üçüncü günde ise, Akçatekir Halkı başta olmak üzere, yazlıkçılarımız ve esnaflarımızla bayramlaşmaya devam ettik.Bütün bu ziyaretlerde, gördüğümüz ilgi, bizi mutlu kılarken, ülkemizin geleceğinin, Milletimizin umudunun da CHP’de, olduğunun belirtilmesi, bizi daha da heyecanlandırdı.” diyerek, bayramlaşmanın sonuçlandığını,ifade etti. ÖZEL HABER: HAYRİYE EROĞLU

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER