1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

EROĞLU: GÖREVİMİN BAŞINDAYIM

EROĞLU: GÖREVİMİN BAŞINDAYIM
Bu haber 26 Kasım 2018 - 11:36 'de eklendi ve 758 views kez görüntülendi.

BÜYÜKŞEHRİN ADAYLARI BEKLENİYOR

EROĞLU: GÖREVİMİN BAŞINDAYIM

Yerel seçimin, “ AYAK SESLERİ” her geçen gün, daha yüksek duyulmaya başlandı. Cumhur ve Millet İttifakını oluşturan, siyasi parti Genel Başkanlarının, kararsız ve sıkça değişen, aday belirleme tutumları, seçmen tabanında ise giderek artan, itirazlarla karşılanıyor. Pozantı’da da, Belediye Başkan adayını henüz belirlememiş olan siyasi partilerden, birisi konumundaki CHP’nin, İlçe Başkanı Şenol Eroğlu ile, görüştük.

BÜYÜKŞEHİR BEKLENİYOR

CHP, Pozantı İlçe Başkanı Şenol Eroğlu, tüm İlçelerde olduğu gibi Pozantı’da da, Belediye Başkan Adayı ile ilgili açıklamanın başta Büyükşehir olmak üzere, Merkez İlçe Belediye Başkan Adaylarının da açıklanması sonrası, Pozantı adayının da, belirleneceğini ifade etti.

SEYHAN VE ÇUKUROVA

CHP, Pozantı İlçe Başkanı Şenol Eroğlu, Adana’da seçimin kaderini belirleyebilecek olan, oy kapasitesine sahip konumdaki, Seyhan ve Çukurova Belediye Başkanlıklarının CHP’de bulunmasının, 2019 yerel seçimleri için büyük bir avantaj teşkil ettiğini belirterek, şunları söyledi:

“SIRA DİĞERLERİNDE “

“ Adana’nın, iki büyük merkez ilçesinde, Belediye Başkanlıklarını sürdürmekte olan, Zeydan Karalar ve Soner Çetin’nin, yapmakta oldukları çalışmalarının yanı sıra, vatandaşlarla oluşturdukları, toplumsal bütünlükleri Cumhuriyet Halk Partisinin, 2019 yerel seçimlerini, kazanma oranını da, önemli bir şekilde etkileyecektir. Millet İttifakı, Adana’da Seyhan ve Çukurova için, yine CHP diyecek olup, bu gelişme, Büyükşehir başta olmak üzere, Yüreğir ve Sarıçam’ın, seçim sonuçlarını da, partimiz lehine önemli ölçüde tetikleyecek olup, bu gelişme Pozantı’da da, aynı şekilde olumlu sonuçlanacaktır.” Dedi.

Eroğlu, Adana’nın sadece Tufanbeyli ve İmamoğlun’da, Belediye Başkan adaylarının, Genel Merkezce açıklandığını, Pozantı da dahil olmak üzere, tüm ilçelerdeki Belediye Başkan Adaylarının da, yukarıda belirtilen gelişmeler sonrası, açıklanacağını belirtildi.

BEN DEĞİL, BİZ

CHP İlçe Başkanı Şenol Eroğlu’na için partisinden belediye Başkan adayı olup olmayacağını sorduk. Cevabı şöyle oldu: Ben, siyaseti şahsım için değil, partim ve Pozantı için yapıyorum. Genel Başkanımız, Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun, aynı çizgi ve görüş üzerinden sürdürmekte olduğu, “ BEN DEĞİL, BİZ”   düşüncesinin ve hareketinin, Pozantı’daki uygulayıcısı da benim. Yerel seçimlerin öncesi, Genel Merkezimiz ve İl İlçe örgütü mensuplarımızın   hangi şartlar altında, 31 Mart 2019 yerel seçimlerine katılabilecekleri, gönderilen genelgelerle, daha önceden açıklanmıştır.

GÖREVİMİN BAŞINDAYIM.

Pozantı İlçe örgütü olarak, bu süreleri ilçe yöneticilerimiz, örgüt mensuplarımız, ve kamuoyuyla paylaşmış ayrıca, Sosyal Medya, SMS ve Yerel Basın aracılığı ile de , duyurmuştuk.İlçe örgütümüzden, kongrelerinde aldıkları görev ve sorumluluğun bilinci ile, hiç bir yöneticimiz, sürdürmekte oldukları görevlerinden, ayrılmamışlardır. Bende, bu doğrultular çerçevesinde, halen partimin ilçe başkanlığını sürdürmekte olup, görevimin başındayım.” Dedi.

HAZIRIZ

CHP Pozantı İlçe Başkanı Şenol Eroğlu, yerel seçimlerle ilgili çalışmaları hakkında da, şunları söyledi:

“ Pozantı’mızı da, yerel seçime en hazır örgüt, Cumhuriyet Halk Partisidir. Görev aldığım, 2015 yılından beri, altı seçim yaşadık. Örgüt olarak yaptığımız çalışmalar sonrası da, Pozantı’da bu son seçimlerde, oylarını artıran tek parti olduk. Her siyasi parti gibi, genel merkezimiz, kamuoyu yoklamaları yaptırmakta olup, gerek Büyükşehir ve gerekse de İlçe bazında, kamuoyu yoklamalarının sonucunu beklemektedir.Siyasi değerlendirmelerden ve örgüt yoklamalarından alınacak olan sonuçlar, hep birlikte değerlendirilecek, ve tüm adaylarımız, tek- tek açıklanacaktır. Dedi.

ÖZEL HABER

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER