1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

EROĞLU: “ HER GEÇEN GÜN DAHA DA BÜYÜYORUZ”

EROĞLU: “ HER GEÇEN GÜN DAHA DA BÜYÜYORUZ”
Bu haber 14 Şubat 2022 - 11:24 'de eklendi ve 556 views kez görüntülendi.

 CHP’den Kırsalda Danışma Toplantısı

EROĞLU: “ HER GEÇEN GÜN DAHA DA BÜYÜYORUZ”

Adana Büyükşehir Belediyesinin, Pozantı’ya da yapmakta olduğu çalışmaların ve verilen hizmetlerin, Başkan Zeydan Karalar adına takipçisi ve uygulayıcısı olan, CHP Pozantı İlçe Başkanı Şenol Eroğlu,  Kar mücadelesindeki organizasyonu ve Belediyeler arasında sınır farkı gözetmeksizin, Akçatekir, Pozantı ve  Kırsal Mahallerde yaptığı çalışmalar ve kontrolleri aralıksız sürdürüyor. Tüm imkanları ile de, her an vatandaşın yanında olma gayretini devam ettiriyor.

TOPLANTILAR

Başkan Şenol Eroğlu, bu çalışmalar arasında toplantıları da eksik etmiyor.  Muhtarlar, Sivil Toplum Örgütleri ve Siyasi Parti Temsilcileri ile de, guruplar halinde düzenlediği istişari birlikteliklerle siyasi ayrım yapmaksızın, hizmetleri her kesime imkanlar ölçüsünde, uygulama çalışmalarını sürdürüyoruz.

İSTİŞARE

Cumhuriyet Halk Partisi Pozantı İlçe Başkanı Şenol Eroğlu, Gazetemize yaptığı özel açıklama da, 26 Şubat 2022 Cumartesi gün Kırsalda Hamidiye Mahallesinde Saat 13.00’de, İlçe Danışma Kurulu Toplantısı yapılacağını açıklayarak, şunları söyledi: “Bu toplantıya, Adana  İl Başkanı, Millet Vekilleri, Belediye Başkanları, Muhtarlar  ve isteyen vatandaşlarımız, katılabileceklerdir.

KIRSAL DA

Üç ayda bir, yapmaya çalışan ilçe danışma kurulları toplantısında, mevcut Belediye Başkanlarımızın çalışmaları, İlçe ve İl Örgütlerinin çalışmaları,  Genel Merkezimin uyguladığı programlar konusunda, partililerimizin ve vatandaşlarımızın görüşleri alınır. Bununla ilgili çağrı, önceden yapılır. Tutulan raporlar, İl Başkanlığımızca oluşturulan komisyonlar aracılığı  ile, Genel Merkezimize bildirilir.   Cumhuriyet Halk Partisi olarak, biz bu toplantıları kırsala da da yayarak geleneksel hale getirerek, örgütümüzle vatandaşlarımızın da, bütünleşmesini sağlamış oluyoruz.

POZANTI MERKEZ

Biz , Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Örgütü olarak, İlçe Danışma Kurulumuzun yapacağı iki toplantıdan ilkini, İlçe Merkezinde yapacağız. İkincisini ise, Kırsalda Hamidiye Mahallesin de 26 Şubat 2022 Cumartesi gün gerçekleştireceğiz.  İlçe Örgütü olarak, her iki toplantıya da, Siyasi Partilerimizin İlçe Başkanları, Sivil Toplum Örgütü Temsilcileri, Belediye Meclis Üyelerimizi, Muhtarlarımızı ve Vatandaşlarımıza da  davet ederek, tüm kesimlere açık olacak olan, Danışma  Kurulu Toplantımızı gerçekleştireceğiz.”

YAPILANLAR

Cumhuriyet Halk partisi Pozantı İlçe Örgütü Başkanı Şenol Eroğlu, Şubat 2022 Ayı içerisinde yaptığı istişare toplantıları ile ilgili olarak da, şunları söyledi: “ Bu toplantılarımızın dan ilkini, 09 Şubat 2022 Çarşamba günü ve 10 Şubat 2022 Perşembe gün Muhtarlarımız, Sivil Toplum Örgütü Başkanlarımızı da, davet ederek gerçekleştirdik. Adana Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Zeydan Karalar da, görüntülü olarak katıldığı bu toplantı da,  Muhtarlarımızın geçmiş olsun dileklerini aldı ve teşekkür etti.

TALEPLER

Muhtarlarımızın talepleri arasında, yol, kanalizasyon, su ve sulama kanaları olmak üzere, tarımsal alanda da, Büyükşehir Belediyesinin uygulamakta olduğu, desteklerin devamı istekleri yer aldı.

İlçe Başkanı olarak ben de Aşçıbekirli,  Kamışlı  ve Fındıklı Mahallelerimiz de, ASKİ Genel Müdürlüğü Dereler Şubesinin planladığı,  ihalesini ve yer teslimini gerçekleştirdiği,  ve 5’er Kilometre  olarak planlanan, sulama kanalı yapımına ilgilerden aldığım bilgiler sonrası,  Nisan ayı gibi başlanacağı, müjdesini verdim.  Karşılıklı sıcak ve samimi, sohbetlerde bulunarak görüşlerimizi paylaştık. Notlarımızı aldık.  Davetimize icabet eden katılan, tüm katılımcılara teşekkürlerimi sunuyorum.”

BÜYÜYORUZ

CHP Pozantı İlçe Başkanı Şenol Eroğlu, yapılan bu istişare toplantıları ile, Ülke genelinde olduğu gibi, Pozantı Merkezinde ve kırsalında da, büyüyerek genişlediklerini söyledi.   

KIŞ ÇALIŞMASI

Başkan Şenol Eroğlu, Kar ve Kış çalışmaları ile de, ilgili olarak  şunları söyledi: “Adana Büyükşehir Belediyemize bağlı, ASKİ Genel Müdürlüğü ve Yol Müdürlüğümüzün Ekipleri,  Pozantı’mızda yoğun bir şekilde yağan, Kar dolayısıyla kapanan yolların, ulaşıma açılabilmesi  konusunda da, yoğun olarak ve  gece- gündüz demeden,  çalışmalarını sürdürüyorlar.

Kapanan yolların açılabilmesi için, 24 Saat teyakkuz halinde bulunan, 7 adet kepçe, 1 adet büyük kepçe,  2 adet greyder ve üç tuzlama ekibi ile, karın yağmasından hemen sonra,  mahallere dağılıp,  Kaymakamlığımızın  ve ilgili Müdürlüklerin de koordinesinde,  çalışmalarını gece – gündüz devam ettiriyorlar.  Hava şartlarının, zaman- zaman aşırı hale gelmesi, hizmet çalışmalarımızın engellenmesine sebep oluyor.  Bunu da, karşılıklı görüş alışverişinde bulunarak ve kısa zamanda gidererek, halkımızın yanında olma gayretlerimizi devam ettiriyoruz. Vatandaşlarımızın da,  takdirle karşıladığına inandığımız  bu çalışmalardan dolayı, Adana Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Zeydan Karalar başta olmak üzere, tüm birimlerine ve yetkilerine de teşekkür ediyorum”  dedi.  ( Özel Haber: Hayriye Eroğlu)

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER