1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

EROĞLU: “İSTİKLAL MARŞIMIZ MİLLİ RUHUMUZDUR.”

EROĞLU: “İSTİKLAL MARŞIMIZ MİLLİ RUHUMUZDUR.”
Bu haber 09 Mart 2020 - 8:39 'de eklendi ve 1.349 views kez görüntülendi.

CHP Pozantı İlçe Başkanı Şenol Eroğlu:

“İSTİKLAL MARŞIMIZ MİLLİ RUHUMUZDUR”

İstiklal Marşımızın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u 99.Anma Yıl Dönümü dolayısıyla bir mesaj yayınlayan, Cumhuriyet Halk Partisi Pozantı İlçe Başkanı Şenol Eroğlu, “İstiklal Marşımız, Milli Ruhumuzdur” diyerek duygu ve düşüncelerini aşağıdaki şekilde dile getirdi.

“ Öncellikli olarak, Allah bir daha Milletimize İstiklal Marşı Yazdırmasın. Emperyalist ülkelerin  vatanımız ve milletimiz üzerindeki, hain ve çirkin emelleri hala sona ermemiştir. Birinci Dünya Savaşında, Milletimiz içinde bulunduğu, umutsuz duruma rağmen, Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Silah Arkadaşlarının etrafında toplanarak, verdiğimiz Kurtuluş Mücadelesi ile, dünya tarihine destanlar yazdırdık.

Böylesi Asil bir ruha sahip olan, Yüce Türk Milleti bu birlik ve beraberlik ruhunu devam ettirdiği sürece, hiçbir güç karşısında eğilmeyecek olup, hainlerin de her türlü emellerini boşa çıkaracaktır.

Kurtuluş Mücadelemizin günlerini, yazdığı İstiklal Marşımız ile, Milli ruhumuz haline getiren büyük şairimiz, Merhum Mehmet Akif Ersoy’u, bir kere daha sevgi, saygı ve minnetle anıyor.  Cenabı Allah’tan, bir daha bize İstiklal Marşı yazdırmamasını ve kanları ile vatan topraklarımızı sulayarak, bizlere bu günleri bir onur mirası olarak bırakan tüm şehitlerimize de, bu vesile ile, Allah’tan rahmet diliyoruz.  

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER