1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

EROĞLU: “KONGRELERİMİZLE İKTİDAR YÜRÜYÜŞÜNÜ BAŞLATTIK.”

EROĞLU: “KONGRELERİMİZLE İKTİDAR YÜRÜYÜŞÜNÜ BAŞLATTIK.”
Bu haber 05 Ocak 2020 - 16:28 'de eklendi ve 722 views kez görüntülendi.

CHP Pozantı’da Açılış ve Kongre Heyecanı

EROĞLU: “KONGRELERİMİZLE İKTİDAR YÜRÜYÜŞÜNÜ BAŞLATTIK.”

Kamuoyunun büyük bir heyecanla takip ettiği, Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Kongreleri, artan bir heyecanla devam ediyor. Adana İl Teşkilatında Yumurtalık, Tufanbeyli, Saimbeyli, Feke, Ceyhan, İmamoğlu Yüreğir ve  Çukurova İlçe Kongreleri,  büyük bir coşku  içerisinde gerçekleştirilmesi sonrası, Pozantı’da da Açılış ve Kongre heyecanı sardı.

HEDEFİMİZ İKTİDAR

Cumhuriyet Halk Partisi Pozantı İlçe Başkanı ve 2019 yerel seçimlerinde, Belediye Başkanı Adayı olan ve devamında, tekrar İlçe Başkanlığını yürüten Şenol Eroğlu, Gazetemiz Yönetici Muhabiri Hayriye Eroğlu’na, şu açıklamayı yaptı:

“Cumhuriyet Halk Partisi, tüm yurtta olduğu gibi Pozantı’da da, her geçen gün katılım ve artan kalabalıklarla, ivme kazanmaktadır. İlçe merkezinde olduğu gibi, kırsal mahallerde de CHP’nin “ALTI OKLU BAYRAĞI” adeta zirvelerde dalgalanmaktadır. Bu da gösteriyor ki, Cumhuriyet Halk Partisi, vatandaşların UMUT partisi haline gelmiş olup, 2020 yılında tamamlanacak olan, il kongreleri ile örgütlenmemiz genişleyecek, Türkiye tabanına yayılarak, büyük katılımlar eşliğinde, hedefi olan iktidara, emin adımlarla yürüme seferberliğini başlatmıştır.  

Adana İl genelinde yapılan İlçe kongrelerinde, bu heyecanı yakalamanın mutluluğu içerisindeyiz. Pozantı kongresinde de, aynı heyecanın artarak devam edeceğine olan inancımız tamdır.”

AÇILIŞDA YAPACAĞIZ.

CHP Pozantı İlçe Başkanı Şenol Eroğlu, kongreyle ilgili açıklamalarına şöyle devam etti:

“ 12 Ocak 2020 Pazar gün Saat 11.00’de Atatürk Kültür Merkezinde başlayacak olan, ilçe kongremiz öncesi, bir de açılış yapacağız. Bilindiği gibi, ilçe binamızın önce tapusunu aldık. Sonrasında, arka tarafında bulanan arsayı da, tapumuza katarak geniş alana sahip olduk. Giderek, dar hale gelen ilçe binamızı yıkarak,  yeni aldığımız alanı da içine katarak, iki katlı geniş bir binaya kavuşmuş olduk. Kış şartlarına rağmen, açılışını 12 Ocak 2020 Pazar gün kongre öncesi yapacağız. Partimizin malı ve evimiz olan, ilçe binamızın alt katında, Partililerimiz oturacağı geniş bir mekan, üst katında ise, kadın ve gençlik kollarının, faaliyetlerini sürdürebileceği ferah bir çalışma ortamına kavuşturmuş oluyoruz.” Dedi.

DAVETLİSİNİZ

CHP İlçe Başkanı Şenol Eroğlu, 12 Ocak 2020 Pazar gün yapılacak olan, parti binası açılışı ve İlçe kongresine, tüm Pozantı’lıların davetli olduğuna değinerek, şunları söyledi:

“Bir şölen havası içerisinde geçeceğine inandığımız, 2020 örgüt seçimleri ile başlattığımız, iktidar yürüyüşünün ilk adımları olmaya başlayan, ilçe kongremize ve açılışımıza, tüm   partili- partisiz  herkes davetlidir.  

Önemli bir aksama olmaması halinde, başta Millet Vekillerimiz olmak üzere, İl Başkanımız ve Belediye Başkanlarımızın yanı sıra, çevre İlçe Başkanlarımız ve tüm örgüt üyelerimiz, vatandaşlarımız, iktidar yürüyüşümüzün başlangıcı olan örgüt kongrelerimize,  davetlidir dedi.  

( Özel Haber: Hayriye Eroğlu)

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER