1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

EROĞLU: SEÇİMİN NABZI “PATATES VE SOĞAN’DA ATIYOR” DEDİ.

EROĞLU: SEÇİMİN NABZI “PATATES VE  SOĞAN’DA ATIYOR” DEDİ.
Bu haber 04 Mart 2019 - 10:14 'de eklendi ve 971 views kez görüntülendi.

CHP Pozantı Belediye Başkan Adayı Şenol Eroğlu Pazarı Turladı. Ve…

SEÇİMİN NABZI “PATATES VE SOĞAN’DA ATIYOR” DEDİ.

Siyasetin, her geçen gün ivme kazanmaya başlamış olması, siyaset kazanını da fokur -fokur kaynatmaya başladı.

UZUN ADIM

Cumhuriyet Halk Partisi Pozantı İlçe Başkanlığını, dört yıl önce devir alan, Petrolcü ve işadamı Şenol Eroğlu, aradan geçen süre zarfında, vatandaşlarla olan bağını giderek güçlendirdi. Sadece Pozantı Merkez de değil, Akçatekir başta olmak üzere, boğaz mahallerinde de, CHP’nin eski gücüne kavuşması yolunda, yaptığı çalışmalarla, uzun adımlar atmayı sürdürüyor.

İLK AÇIKLANDI

CHP Genel Merkezi başta olmak üzere, Adana İl Örgütünde de, geniş bir çevreye sahip olan, Şenol Eroğlu, Belediye Başkan Adayları arasında, adı ilk açıklanan bir siyasetçi oldu. Eşi Pelin Eroğlu’da, aynı zamanda Adana İl genelindeki, 28 Kurultay Delegesinden biri olmayı sürdürüyor.

PAZAR MORALİ

Cumhuriyet Halk Partisi, Pozantı Belediye Başkan Adayı Şenol Eroğlu, Eşi Pelin Eroğlu ve bazı Meclis Üyesi Adaylarıyla birlikte yaptığı Pazartesi Pazarı turunda, yoğun bir ilgi ile karşılandılar.

SIKINTIYI YAŞIYORUZ

Pazar girişinden başlayan ziyarette, Şenol Eroğlu ve ekibine en fazla şikayet, kadınlardan geldi. Aşırı zamlardan, çok büyük ölçüde etkilendiklerini, Pazar arabalarını yarıya kadar bile dolduramadıklarını dolayısıyla da, evlerine yeteri kadar gıda maddelerini götürememenin, sıkıntısı yaşadıklarını ifade ederek, sitemlerini aşağıdaki şekilde ifade ettiler:

BİN AH İŞİTTİM

“Çok değil, üç ay öncesinin sebze meyve ve gıda maddelerinin fiyatlarını arıyoruz. O günleri, tekrar yaşar mıyız bilemiyoruz. Önceleri, ELLİ LİRA ile Pazar arabalarımızı dolduruyorduk. Şimdi ise bu fiyatlarla, bir Pazar arabasının dolması, YÜZ LİRAYI geçiyor. Bunu da, bizim verecek gücümüz yok. Artık kiloyla değil, yarımşar -yarımşar alıyoruz. Şeklindeki serzenişlerine, Belediye Başkan Adayı Şenol Eroğlu’nun, vatandaşlara cevabı ise, çok anlamı oldu. Ve “ BİR DOKUNDUM BİN AH İŞİTTİM” şeklinde duygularını özetledi.

ÇOCUKLARIMIZ İÇİN YOLLARA DÜŞTÜK

Pozantı Belediyesinin efsane Başkanlarından, Merhum Ahmet Eroğlu’nun oğlu olan Şenol Eroğlu, vatandaşlarla gerçekleştirdiği Pazar sohbetinde, neden aday olduğunu da, şöyle özetledi:
Biz, aile olarak her zaman, Cumhuriyet Halk Partisi siyasetinin içinde ve destekçisi olduk. Ama, hiç bir zaman kendimizi ön plana atmadık. Bizim siyasi anlayışımızda, bireysellik değil, toplumsal bütünlük önemlidir. Eroğlu ailesi olarak her dönemde, partimizin Belediye Başkan ve Millet Vekilli Adaylarımızın hep yanında ve destekçisi olduk. Şimdi ise kendimiz için değil artık, çocuklarımız için, yollara düşme zamanın geldiğine inanarak, bu düşünce içerisinde, 31 Mart 2019 seçimlerinde oylarınıza talibim.

İKBAL BEKLEMEDİK.

Siyasetten, ikbal beklentimiz olmadı. Ancak, şartlar şimdi çok değişti. Gelişen bu siyasi ortamda, aktif siyasettin içinde olmamız gereği ortaya çıktı. Belediye Başkanlığına, “ İKBAL İÇİN DEĞİL, HİZMET İÇİN TALİBİM.” Aile olarak, bizim maddi durumumuz yerinde. Herhangi bir çıkar beklentimiz yok. Tek düşüncemiz, başta tüm Büyükşehirler olma üzere Pozantı’da da, Cumhuriyet Halk Partisinin ALTI OKUNU, Belediyelerin burçlarına dikmektir.

İSTİHDAM AĞIRLIKLI

Cumhuriyet Halk Partisi Pozantı Belediye Başkan Adayı Şenol Eroğlu, Belediyecilik ile ilgili projelerini şöyle özetledi:
“Belediyelerin rutin görevi olan yol, kanalizasyon, su, kaldırım gibi, alt ve üst yapı hizmetlerini, Adana da Büyükşehir Belediye Başkanı olacak olan, Sayın Zeydan Karalar’ın desteği ile, çok rahat bir şekilde halledeceğiz. Sosyal Belediyeciliğin söz de değil, özde nasıl uygulanacağını da,1 Nisan 2019 sabahında itibaren, birlikte yaşayarak göreceğiz.
Camilerimizin bakımı ve temizlikleri, başta gelen hizmetlerimizin arasında yer alacaktır.Bir başka önemli hizmet ise, üretim Belediyeciliği modelini, kırsal kesimlere yayarak, iş ve aş imkanı yaratıp, kentten köylere olan dönüşü hızlandırarak, vatandaşlarımızı kendi işlerinin sahibi yapacağız.” Dedi.

SEÇİMİN GALİBİ PATATES VE SOĞAN

CHP Pozantı Belediye başkan Adayı Şenol Eroğlu ve beraberindekiler, Pazartesi Pazarında, vatandaşlarla buluşmasında, aşırı pahalılığın alım gücünü önemli ölçüde etkiliyor olmasının, toplum açısından, çok dikkat çekici olumsuz bir gelişme olduğuna, değinerek şunları söyledi:
“ Halkımızın, en ucuz şekilde kuru gıda maddeleri başta olmak üzere, sebze ve meyveleri, en ucuz şekilde temin ettikleri yer olan, semt pazarlarındaki bu fahiş fiyatları, görmemek mümkün değil. Zaten, tüm halkımızda bu aşırı pahalılıktan yakınıyor. Vatandaşlarımızın kurtarıcısı olan, SOĞAN ve PATATES, alımlık değil, seyirlik hale gelmiş olması, gerçekten üzüntü verici bir görüntüdür.Bu da gösteriyor ki, 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde, halkımız PATATES ve SOĞANIN hesabını yaparak, sandıklarda oylarını değerlendireceklerine inanıyorum” dedi..

EVET DİYORLAR

CHP Pozantı Belediye Başkan Adayı Şenol Eroğlu, Pazartesi pazarında, yaklaşık iki saat süren ve vatandaşlarla yaptığı sohbet sonrası, edindiği izlenimleri şöyle özetledi:
“ Halkımızın ve Pazar esnafının, oylarını değerlendirme konusunda, genel olarak bana, herhangi bir söylemde bulunmadılar. Ancak, sergiledikleri davranışlar ile, Cumhuriyet Halk Partisine ve şahsıma, büyük ilgi gösterdiklerini tespit ettim.Vücut dilleri, gözleri, ve mimikleri ile sandıkta, CHP’ye oy vereceklerini belli ediyorlar. Kendilerinin, tavırlarını açık ve net ortaya koyamamalarına, saygı duyuyorum. Çünkü şartlar böyle gerektiriyor. Bu olumlu ve ılımlı yaklaşımda bizleri daha da güçlendirdi. Bu da gösteriyor ki, Cumhuriyet Halk Partisi Belediyeciliğini 1 Nisan 2019 sabahı, vatandaşlarımızla, buluşturacağız. Kendilerine, şimdiden teşekkür ediyorum.” dedi.

YORUMSUZ FİYATLAR

CHP Pozantı Belediye Başkan Adayı Şenol Eroğlu ile yaptığımız, Pazartesi pazarı turunda, sebze ve meyve fiyatlarını da, etiketler den yazarak, yorumsuz bir şekilde, kamuoyuyla paylaşıyoruz:
“Marol 5.00 TL, Maydanoz 1.00TL, Turp 2.50TL, Domates 4.00 TL, Soğan 4.00TL, Patates 3.00 TL, Salatalık 7-8.00 TL, Biber 8.00 TL, Lahana 5.00 TL, Pırasa 4.00 TL, Nohut 4.50 TL, Barbunya 10.00 TL, Kuru Fasulye 7.00 TL, Mısır 5.00 TL, Beş Litre Süt 15.00 TL, Patlıcan 10.00 TL, Karnabahar 5.00 TL” (Haber: Tamer ÜNAL)

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER