1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

Eroğlu Yetki Aldı. Ve İşi Bitirdi. “CHP ARSAYI’DA TAPULADI.”

Eroğlu Yetki Aldı. Ve İşi  Bitirdi. “CHP ARSAYI’DA TAPULADI.”
Bu haber 29 Temmuz 2019 - 9:44 'de eklendi ve 685 views kez görüntülendi.

Eroğlu Yetki Aldı. Ve İşi Bitirdi.

CHP ARSAYI’DA TAPULADI.

Yıllardır, kiralık binada hizmet veren, CHP Pozantı İlçe örgütü, önce binayı satın alarak, mülk sahibi oldu. Devamında da, yan tarafında sorunlu bulunan arsayı, bünyesine dahil ederek, sorunu kökten çözdü.

GELİŞMELER

Belediye Başkan Adayı Şenol Eroğlu’nun, İlçe başkanlığı döneminde başlattığı girişmeler sonucu, partinin Atatürk Caddesi üzerindeki kiralık binası, satın alındı.
Tapu senedi ile birlikte, Genel Başkan Kılıçdaroğluna giden Şenol Eroğlu, kiracılıktan mülk sahipliğine geçiş dönemindeki, çalışmaları anlattı.Genel Başkan Kılıçdaroğlu, bu gelişmelerden dolayı, Şenol Eroğlun’a memnuniyetini dile getirerek, teşekkür etti.

ARSAYI DA TAPULADI.

31 Mart 2019 Yerel Yönetimler seçiminde, Belediye Başkanlığını çok az bir farkla kaybeden Şenol Eroğlu, halen örgütün sade bir üye olmasına rağmen, partisine olan hizmeti sürdürmeye devam etti.
Artık, kendi mülkleri konumunda bulunan İlçe Binasının, Gençlik Caddesi bölümüne bakan arsanın da, satılacağını öğrenen Şenol Eroğlu, mevcut ilçe Başkanı ve Yönetimi ile görüşerek, buranın parti adına satın alınması konusunda, yetki istedi.

VERİLDİ.

CHP Pozantı İlçe Örgütü, yaptığı toplantı sonrası Şenol Eroğlu’nu arsanın, parti adına alınması konusunda yetkili kıldı.
Bu yetki belgesi ile, Ankara Genel Merkeze giden Şenol Eroğlu, Genel Başkan Yardımcıları ile görüşerek, gelişmeleri paylaştı. Görüşmelerin, olumlu sonuçlanması üzerine, Genel Merkez arsanın satın alınmasına ilişkin, ücretini İlçeye göndererek, işlemleri tamamladı.Böylece, hem parti binasının, hem de sorunlu olan arsanın, anlaşma yolu ile çözülerek, partiye kazandırılması da, Şenol Eroğlu’nun gayretleri ile, gerçekleşmiş oldu. (Haber: Tamer Ünal)

Antalya mutlu son masaj

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER