1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

EROĞLU’LAR AİLE RESİ İLE BİRLİKTE

EROĞLU’LAR AİLE RESİ İLE BİRLİKTE
Bu haber 19 Şubat 2017 - 15:59 'de eklendi ve 1.130 views kez görüntülendi.

Eroğlu’lar AİLE RESİ ile birlikte

Geçtiğimiz hafta gazetemizde yer alan CHP Pozantı İlçe Başkanı Şenol Eroğlu’nun dağıtmaya başladığı “BİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ” haberi kamuoyunda büyük bir yankı uyandırdı.

Gazetemizin dağıtım ve yayın alanını kapsayan Pozantı, Akçatekir, Boğaz Mahalleleri Çiftehan ve Ulukışla’nın yanı sıra ‘pozantigazetesi.com’ ve ‘pozantigazetesi.com.tr’ adresli sanal ortamdan da adeta tıklayıcı rekoru kırdı.

CHP Pozantı İlçe Başkanı Şenol Eroğlu hem özel yaşamında hem de siyasi yaşamında nezaketi ile tanıdığımız ender isimlerden birisi. Eroğlu gazetemizde haberi okuduktan sonra yine her zamanki gibi yine teşekkür etti. Sadece Şenol Eroğlu ile kalınmadı. Çok sayıda CHP’li de bize teşekkürlerini iletenler kervanında yer aldı. Biz de kendilerine teşekkür ediyoruz.

“ BİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ” başlığı altında bastırılan ve Pozantı CHP İlçe Örgütü’nün, Kadın Kolları’nın, Gençlik Kolları’nın faaliyetlerini de kapsayan bu kitap bir anlamda gelecek nesillere de bir belgesel olarak kalabilecek kapasite de dolu dolu bir yayın oldu. Bu kitaptan biz de zaman zaman, alıntılar yaparak kamuoyuyla paylaşacağız. Ve İLK alıntımız da Pelin – Şenol Eroğlu çiftinin Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile çektirdikleri fotoğraf oldu. Bu fotoğrafın en büyük özelliğinden birisi de kitabın başlığı ile tıpa tıp uyum sağladı. Ve Eroğlu çifti; CHP gibi çok büyük bir partinin reisi ile birlikte olmanın gururunu da yine bu yayın organı aracılığı ile topluma duyurmuş oldu.

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER