1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

EROĞLU’NA AİLE BOYU FOTOĞRAFI SORDUK ?

EROĞLU’NA AİLE BOYU FOTOĞRAFI SORDUK ?
Bu haber 28 Haziran 2021 - 10:22 'de eklendi ve 686 views kez görüntülendi.

CHP Genel Başkanı ile Birlikte İş Yerinde Çekilmişti…

EROĞLU’NA AİLE BOYU FOTOĞRAFI SORDUK ?

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun, Gaziantep’den Ankara’ya dönüşü sırasında, Pozantı’da verdiği kısa molada, CHP İlçe Başkanı Şenol Eroğlu ve ailesi ile birlikte çektirdiği ve Eroğlu’nun sanal ortamından paylaştığı “AİLE BOYU FOTOĞRAF”  kamuoyunda konuşulmaya devam edilmektedir. Bu konuyla ilgili olarak,  CHP İlçe Başkanı Şenol Eroğlu’na bu fotoğrafın nasıl çekildiğini sorduk?  Açıklaması ise, şöyle oldu:

KENDİĞİLİNDEN GELİŞTİ

“ Ben Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun, Gaziantep’den Ankara’ya, Karayolu ile döneceğinden, benim şahsen haberim yoktu. Genel Başkanımızın, korumasının bana açtığı bir telefonla, iş yerime kısa bir ziyarette bulunacağını öğrendim. Bu telefon,  beni hem mutlu etti, hem de telaşlandırdı.

Bu arada zaten, aile fertlerimin bir bölümü de, orda yemekte idi. Telefondan çok kısa bir süre sonra da, Sayın genel Başkanımız tesislerimize geldi.

Çok kısa bir mola verdikten sonra da, hemen Ankara’ya hareket etti.  Adana Millet Vekillerimizden Sayın Müzeyyen Şevkin’de, Genel Başkanımızın konvoyunu takip etmesinden dolayı, bu fotoğraf karesinde yer almış oldu.

Bütün gelişmeler, çok kısa bir zaman dilimi içerisinde oldu. Ne Meclis Üyelerime, ne de Yönetim Kurulu Üyelerime, haber veremediğim gibi örgüt mensuplarımı da, çağırmaya vakit  bile bulamadım.  Bu oluşumun, kamuoyunda yanlış yorumlanarak, örgütü dışladım anlamında konuşuluyor olması ise, beni fazlası ile üzdü” şeklinde açıkladı.  

ÖZTRAK DA UĞRADI

Aynı şekilde, Gaziantep’den Ankara’ya Karayolu ile dönüş yapan, CHP Genel Başkan Yardımcılarından Faik Öztrak ile Ahmet Akın’da, Şenol Eroğlu’na uğramadan geçmediler.  Eroğlu Tesislerinde, bir Adana Kebabı yedikten sonra da, Şenol Eroğlu ve oğulları, Ahmet ve Akın ile birlikte, hatıra fotoğrafı çektirdikten sonra, yollarına devam ettiler. ( Haber: Tamer Ünal)

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER