1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

EROL KARATAŞ’IN YORUMU

EROL KARATAŞ’IN YORUMU
Bu haber 19 Haziran 2023 - 10:51 'de eklendi ve 618 views kez görüntülendi.

EROL KARATAŞ’IN YORUMU

Değerli Meslektaşımız Erol Karataş, Adana Basının en tecrübeli duayen gazetecilerinden birisi olup, geçmişte  gazetelerin üst düzey yöneticiliğinde de bulunmuştur. Geçen hafta içerisinde bu değerli meslektaşımızın, sanal ortamından bir paylaşımı  dikkatimizi çekti. Bizde bunu, okurlarımızla paylaşmaktan büyük bir zevk duyarak sütunlarımıza taşıdık.

Karataş’ın bu yorumu aynen aşağıdaki gibidir:  

“Medya patronları para ve güç neredeyse oraya yönelirler. Yandaşı da sahte muhalifi de öyle. Bu kişilerin mal varlıkları bir aciklansin, dudaklarınız uçuklar. TV programcılığında  sadece konuşarak, trilyonlar kazanmanın en kolay yoludur. Ben CHP’li değilim. Dürüst olduğu ve inandığım için de, Kılıçdaroğlu’na oy verdim.

Adam mücadele etti . Bakanlar, devlet kadroları, valiler, kaymakamlar, Mülteci oyları, YSK olurları ve Davutoğlu ile, Babacan’n fos çıkmasına rağmen, iyi oy aldı. İmamoğlu kimden oy alacak? Şimdi CHP’liler ona oy verir mi? Acaba İstanbul adayı gösterilir mi? Gösterilir ise  kazanabilir mi? Fatih ve İsmail’ler nereden besleniyor Taşra teşkilatlarını bir araştırın.  Kurultay olsa, yine Kılıçdaroğlu kazanır. Var mı onun kadar güvenilir insan… EROL KARATAŞ

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER