1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

ESNAF İŞE GEÇ GELİYOR

ESNAF İŞE GEÇ GELİYOR
Bu haber 19 Haziran 2023 - 10:47 'de eklendi ve 417 views kez görüntülendi.

ESNAF İŞE GEÇ GELİYOR

2020 yılında başlayan pandemi, iş hayatında da önemli değişikliklere sebep oldu.

Belli iş gurupları, home ofis olarak evden çalıştı.  Dışarıyla ilişkilerini kesti. Esnafta  işyerlerini geç açtı. Erken kapadı.

Pandemi geçti. Ama bazı alışkanlıklar  geçmedi. Gözle görülür  bir örneği ise, Pozantı esnafında yaşanıyor.  Pendemi öncesinde işyerlerini erken saatlerde açan esnaf, bu alışkanlığını unutmuş olacak ki,  pandemi sonrasında bile,  pek çok esnaf  işyerini saat 10.00’dan önce  açmadığı gibi, Saat 18.00 sularında da, kepenklerini indirip evlerine gidiyorlar.  Pozantı caddeleri de bomboş kalıyor.

TATİL HEYECANI BAŞLADI

Eğitim sezonu sona erdi.  Öğrenciler karnelerini alarak, tatil sevincini yaşamaya başladılar.

Karne törenleri nedeniyle, öğrencilerin heyecanına veliler ve eğitimcilerde katılarak, çeşitli etkinlikler düzenlediler.  

Öğrencilerin tatil heyecanına rağmen, arkadaşlarından ayrılıyor olmaları, nedeniyle de   duygulu anlar yaşandı.

Eğitimciler velilere yaptıkları önerilerde, karnelerinde başarısız not alan çocuklarını eleştirmemelerini, ders çalışmaya zorlamamalarını, bilakis kendileri ile daha sıcak ailevi ilişkiler kurarak,  onları motive edip,  yeni öğretim sezonuna hazırlamalarının, çok önemli olduğunu belirterek, iyi bir yaz tatili geçirmeleri dileğinde bulundular.   

DEVAM EDECEĞİZ

Milli  Mücadelenin Kalesi Pozantı Gazetesi, ilçenin sorunları ile ilgili yayınlarını sürdürmeye devam edecek. Son iki hafta içerisinde,  başta başı-boş köpekler ve doğalgaz boru hattının döşenmesi ile oluşan ,ana ve ara yolların kullanılamaz hale gelişi ile ilgili yayınlarımız,  kamuoyu tarafından büyük bir takdirle karşılanmaya devam ediyor.

Vatandaşlar, bu konudaki yayınlarımıza ara vermeden devam etmemizi,  bize olan desteklerini devam ettireceklerini ve  yetkililerin de bir an önce, bu iki önemli konuyu  çözümlemeleri  için, harekete geçmelerini beklediklerini belirttiler.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER