1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

Esnaf Kefalette de “SEÇİM RÜZGARI”

Esnaf Kefalette de “SEÇİM RÜZGARI”
Bu haber 29 Ocak 2018 - 11:04 'de eklendi ve 927 views kez görüntülendi.

Esnaf Kefalette de “SEÇİM RÜZGARI”

Pozantı’da, seçim rüzgarları esen, bir diğer Sivil Toplum Kuruluşu ise, Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi olacak.

Uzun yıllardır, bu kurumun Başkanlığını yapmakta olan, Zamir Kalas Gazetemize yaptığı açıklamada, kısa ve net konuşarak, bu olağan kongrede de, tekrar aday olacağını, karar ve takdirin, üyeler tarafından verileceğini belirterek, şunları söyledi:

“Kooperatifimizin, olağan seçimli Genel Kurulu,16 Şubat 2018 Cuma gün, her zaman olduğu gibi, kongre salonumuzda yapılacaktır. Yaptıklarımı tekrar, tekrar, sıralamak istemiyorum. Ama, şu gerçeğin bilindiğine çok eminim. Bütün çalışmalarım, üyelerim menfaatleri doğrultusunda oldu. Ve olmaya da, devam edecektir.Tüm üyelerimizin, kongremize katılmaları, birlik ve beraberlik içerisinde, bir seçimimizi daha, başarı ile yaparak hizmet yolumuza, devam edeceğiz” dedi.

HABER: TAMER ÜNAL

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER