1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

ESNAF ODASINDA SEÇİM RÜZGARI

ESNAF ODASINDA SEÇİM RÜZGARI
Bu haber 12 Şubat 2018 - 9:44 'de eklendi ve 804 views kez görüntülendi.

ESNAF ODASINDA SEÇİM RÜZGARI

Pozantı’nın, üye sayısı en fazla olan Sivil Toplum Kuruluşlarından, Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nın, olağan genel kurulu, Mart ayı içerisinde yapılacak. Dört yıldan beri, Başkanlığını Yunus Aytekin’nin yapmakta olduğu, Esnaf ve Sanatkarlar Odasının ilk olağan toplantısı, 2 Mart 2018 Cuma gün Saat 10.00’da Hal Binası üzerindeki, iş yerinde yapılacaktır. Ancak, çoğunluk sağlanamayacağına, kesin gözüyle bakılan odanın, ikinci toplantısı ise, 11 Mart 2018 Pazar gün, Atatürk Kültür Merkezinde, çoğunluk aranmaksızın yapılacak.

Gündemin, önemli maddelerinden birisi, oda üyelerinin çocuklarına verilmekte olan, eğitim bursunun işlemlerini yürütmek üzere, Yönetim Kurulu yetki talebinde bulunacak. Yine, bir başka önemli madde ise, Esnaf Odasının bağlı bulunduğu, üst birliğin onayı alınmak şartı ile, gayrimenkul ve her türlü taşıt alım satımına, gayri menkul karşılığında, ödünç para alınmasına karar vermek, bu konudaki işlemleri yürütmek üzere, Yönetim Kurulu, yetki talebinde bulunacak. Gündemin son maddesi ise, seçimlerle ilgili olacak. Dört yıldan beri Başkanlık görevini yürüten Yunus Aytekin, tekrar aday olacağını açıklarken, henüz ikinci bir adayın adı kamu oyunda şimdilik telaffuz edilmiyor.

Haber Tamer ÜNAL

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER