1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

Esnaf seçim istiyor.

Esnaf seçim istiyor.
Bu haber 05 Şubat 2017 - 14:41 'de eklendi ve 1.349 views kez görüntülendi.

Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifi seçimsiz Mali Genel Kurulu 12 Şubat’ta

ESNAF SEÇİM İSTİYOR

Pozantı Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi’nde 12 Şubat 2017 Pazar günü seçimsiz Mali Genel Kurul yapılacak. Ancak her yıl yapılan Mali Genel Kurulda bu defa seçimin ayak sesleri iyiden iyiye duyulmaya başlandı. Kamışlılı fırıncılardan Faruk Yıldırım ve ekibinin uzun bir süreden beri sessiz sedasız sürdürdükleri Mali Genel Kurulu’n seçimli yapılması girişimleri her geçen gün ivme kazanıyor.

Yaklaşık 20 yıldan beri Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatif başkanlığını yürüten Zamir Kalas’a karşı başlatılan seçimli Mali Genel Kurul için bazı şartlar gerekli… Buna göre 355 üyesi bulunan mali genel kurulun yapılabilmesi için yarıdan bir fazlası olan 178 üyenin hazır bulunması gerekiyor. Seçimin gündem maddesi olabilmesi için de 5 üyenin imzası ile divana verilecek olan seçim maddesini 88 üyenin desteklemesi şartı var. Faruk Yıldırım’ın ekibinde yer alan ve isminin açıklanmasını istemeyen bir üye ise yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Zamir Kalas kardeşimiz uzun yıllardır bu görevi sürdürüyor. Bizim tek amacımız kooperatife bu seçimle taze kan aşılamaktır. Bizim hiç bir kutup ve hiç bir siyasi parti ile işimiz yok. Amacımız üyelerimize daha geniş maddi imkanlar sağlanmasının yanı sıra üye sayısını artırarak güçlü bir Esnaf Kefalet ve Kredi Kooperatifi oluşturmaktır. Seçim yapılması kan değişikliği olarak yorumlanmalı, başrak yarışı olarak değerlendirilmeli” dedi.

Genel kurula seçim maddesinin gündem olarak konulabilmesi için hayli hareketli günler yaşanması beklenirken, kooperatif seçimlerinde vekalet oyların seçimin kaderini önemli ölçüde etkileceği belirtiliyor.

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER