1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

ESNAFLAR AYTEKİN’E: “DEVAM BAŞKANIM” DEDİLER.

ESNAFLAR AYTEKİN’E: “DEVAM BAŞKANIM” DEDİLER.
Bu haber 07 Mart 2022 - 11:05 'de eklendi ve 427 views kez görüntülendi.

3. Dönemine de Rakipsiz Başladı.

ESNAFLAR  AYTEKİN’E “ DEVAM  BAŞKANIM” DEDİLER

Pozantı Esnaf ve Sanatkarlar Odasının, aralıksız 8 yıldır başkanlığını başarıyla yapmakta olan Yunus Aytekin, 3. Dört yıllık dönemi için de yapılan kongre sonrası, esnaflardan “DEVAM ONAYI” aldı.

Çoğunluk aranmaksızın, 6 Mart 2022 Pazar gün Atatürk Kültür Merkezinde yapılan Genel Kurul sakin geçti. Oluşturulan Divan sonrası,  İstiklal Marşı ve Saygı Duruşu yapıldı. Başkan Yunus Aytekin, geçmiş dönem icraatları ile ilgili bir sunum konuşması yaptı. Büyük takdir topladı.  

Adana Birlik Başkanı Niyazi Göger ve Arkadaşları da, Başkan Yunus Aytekin’i yalnız bırakmayarak, yaptıkları konuşmalar da  desteklerini belirttiler. Tek liste halinde yapılan seçimler sonrası, Yönetim Kurulu Asil Üyeliklerine  Abdul Hakim Aktaş, Mahmut Delibaş, Mustafa Can Bulat, Mehmet Nar, Abdurrahim Konuk, Yunus Özdemir, Denetleme Kuruluna ise, Murat Mergen, Fatih Yücel, ve Hasan Abacı seçildi.

Başkan Yunus Aytekin yaptığı konuşmasın da, başkanlığa devam onayı veren üyelerine ve Adana ‘dan gelen Birlik Başkanı Niyazi Göger ve diğer yöneticilere katılımlarından dolayı, tüm katılımcılara teşekkür ederek, esnafların yanında olmaya devam edeceğini söyledi. Milli Mücadelenin  Kalesi Pozantı Gazetesi olarak, Yunus Aytekin ve Ekibine başarılar diliyoruz.   

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER