1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

ESNAFLARDAN “KARALAR” VE “EROĞLU”NA TEŞEKKÜR

ESNAFLARDAN “KARALAR”  VE “EROĞLU”NA TEŞEKKÜR
Bu haber 21 Ekim 2023 - 10:09 'de eklendi ve 270 views kez görüntülendi.

Hizmet alanında olmayan üç ara sokağı da asfaltladı.

ESNAFLARDAN “KARALAR” VE “EROĞLU”NA TEŞEKKÜR

Adana Büyükşehir Belediyesinin başlattığı, sıcak asfalt döşeme ve kaldırım yenileme çalışmaları, Pozantı’da aralıksız devam ediyor. Pozantı Belediyesinin hizmet alanı içerisinde bulunan üç ara sokak,  Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın  talimatı sıcak asfaltla kaplandı.   

TOPLANDILAR

Matbaa, Maarif ve Ahmet Doğan ara sokaklarının, Büyükşehir Belediyesi Yol Ekiplerince sıcak asfaltla döşenmesi, takdir ve teşekkürle karşılandı. Bu üç sokak üzerin de bulunan esnaflar,  Gazetemiz Bürosu önünde, matbaa sokakta bir araya geldiler.  Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar ile, CHP Pozantı İlçe Başkanı Şenol Eroğlu’nu bu çalışmalarından dolayı  teşekkür ettiler.

AYTEKİN: “ TEŞEKKÜR EDİYORUZ”  

Bu teşekkür toplantısında esnafları adına söz alan, Pozantı Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yunus Aytekin Şunları söyledi:

“Adana Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Zeydan Karalar’ın, bizzat Pozantı’ya gelerek ana caddeler üzerinde yaptığı incelemeler sonrası, biz esnafların ricasını kırmayarak Matbaa, Maarif ve Ahmet Doğan ara sokaklarının da,  kendi hizmet alanları içerisinde olmamasına rağmen sıcak asfaltla döşenmesi, bizleri fazlası ile memnun etti. Böylece yazın tozdan, kışın çamurdan kurtarmasın dan dolayı, Büyükşehir Belediye Başkanımız ve CHP Pozantı İlçe Başkanı Şenol Eroğlu’na, sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz. 

TAKİPÇİSİYİZ…

Ayrıca Hal Binası ile Belediye Pasajının yıkım durumuna değinmek istiyorum.  Biz gelişmelerin takipçisi olmayı sürdürüyoruz. Esnaflar olarak desteğimiz de, yıkan başkan değil yapan başkanadır. Esnaflar olarak bir diğer teşekkürümüz  ise, Pozantı Caddelerinin asfaltlanması için, sürekli yayınları ile  esnaf ve vatandaşların sesi olan Pozantı Gazetesi ve Sahibi Tamer Ünal Abimizedir. ” dedi.   

EROĞLU: “AYRIMSIZ HİZMET”  

CHP Pozantı İlçe Başkanı Şenol Eroğlu’da bu teşekkür toplantısında, yaptığı konuşma da şunları söyledi:

“Adana Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Zeydan Karalar’ın, hizmet anlayışında ayrımcılık yoktur. Bunun en güzel örneğini de, Pozantı Belediyesinin hizmet alanı içerisinde olmasına rağmen, esnaflarımızın ve benim ricamı kırmayarak Matbaa, Maarif ve Ahmet Doğan sokaklarının asfaltlanmış olmasıdır. Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımıza ana yolları ve asfaltlamaya ve kaldırımlarının yapıyor olmasından dolayı da,  Pozantı Halkım adına kendisine teşekkür ediyorum.” dedi.  ( Haber: Hayriye Eroğlu)

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER