1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

ESOB BAŞKANI GÖĞER’DEN POZANTI ZİYARETİ

ESOB BAŞKANI GÖĞER’DEN POZANTI ZİYARETİ
Bu haber 14 Haziran 2021 - 10:25 'de eklendi ve 574 views kez görüntülendi.

Yönetim Kurulu İle Birlikte Geldi

ESOB BAŞKANI GÖĞER’DEN POZANTI ZİYARETİ

Sivil toplum örgütlerinin, kongrelerine belirli uygulamalar dahilinde, izin verilmesi sonrası, bazı oda ve kooperatiflerde de, seçim çalışmalarına start verildi.

Adana Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Niyazi Göger  ve Yönetim Kurulu Üyeleri Ünsal Perçin, Üzeyir Öztürk ve Mehmet Güveloğlu ile birlikte, Pozantı’ya gelerek bazı ziyaret ve incelemelerde bulundular. Bu incelemelerde Pozantı Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı ve Birlik Disiplin Kurulu Üyesi Yunus Aytekin ile, Pozantı Şoförler Odası Başkanı Özcan Yıldırım’da ev sahibi olarak hazır bulundular. Yapılan toplantıda, Pozantı’daki, esnaf ve ekonomik hareketlilik konusunda, görüşmeler yaptılar. Esnafların sorunları masaya yatırılarak, çözüm arandı.

ZİYARETLER

Heyet daha sonra, Pozantı Kaymakamı Emrah Akduman’ı ziyaret etti. Esnafların sorunları hakkında, kendisini bilgilendirdiler. Özellikle Kamyoncu ve minibüsçülerin sıkıntıları dile getirildi. Daha sonra, İlçe Emniyet Müdürü Deniz Ünsal’da, makamında ziyaret edildi.  

Başkan Vekillerinden Ünsal Perçin, Mehmed Güveloğlu, Yönetim Kurulu Üyesi Üzeyir Öztürk, Disiplin Kurulu Üyemiz Yunus Aytekin ve Pozantı Şoförler Cemiyeti Başkanı Özcan Yıldırım da, bu ziyarette hazır bulundular. ESOB Başkanı Göğer burada yaptığı konuşma da, şunları söyledi:

“Yedi gün 24 saat, fedakarca görev yapan huzur ve güvenliğimizin teminatı polisimizin, pandemi süresi boyunca da, göstermiş olduğu üstün hizmet anlayışından dolayı, şahsım ve temsil ettiğim kurum adına, sizlere teşekkür ediyorum. İlçe Emniyet Müdürümüz Deniz Ünsal şahsında da, hepinizi yürekten kutluyorum” dedi.

TEŞEKKÜR

İlçe Emniyet Müdürü Deniz Ünsal’da, yaptığı cevabı konuşmada, şunları söyledi:

“Ülkemizin en önemli sivil toplum örgütlerinden biri olan, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları ekonominin önemli can damarlarıdır. Yanı sıra, güvenlik güçleri ile yaptıkları işbirliği de, takdir-e şayandır. Bu ziyaret dolayısıyla, size ve temsil ettiğiniz üyelerinize, teşekkür ediyorum” dedi.  (Haber Merkezi )

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER