1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

“EVET’İN” AMACI GÜÇLÜ BİR TÜRKİYEDİR

“EVET’İN” AMACI GÜÇLÜ BİR TÜRKİYEDİR
Bu haber 02 Nisan 2017 - 15:07 'de eklendi ve 931 views kez görüntülendi.

Eski Bakanlardan, Ak Parti Adana Millet Vekilinden Büromuza Nezaket Ziyareti

“EVET’İN” AMACI GÜÇLÜ BİR TÜRKİYEDİR

Pozantı’nın bereketli yağmurlarından bir gün, 31 Mart 2017 Cuma öğleden sonrası, gazetemizin mizanpaj çalışmasını tamamlamış, basılacağı Türkiye Gazetesine mail yoluyla göndermiş idik… siyasetin hareketlenmesi nedeni ile Üç günden beri bulunduğum Pozantı’dan Adana’ya dönüş hazırlıklarına başlamıştık ki? Büromuzun kapısı çalındı. Ve ön habercilerden birisi olan Aile ve Sosyal İşlerden Sorumlu Bakanlardan ve halen Ak Parti Adana Millet Vekillerinde Sayın Fatma Gül Demet Sarı’nın gazetemize bir nezaket ziyaretinde bulunacağını belirtti.

Beraberinde Pozantı Ak Parti İlçe Başkanı Yusuf Arısoy, Ak Parti Belediye Meclis Üyesi Nigar kartal, İlçe Eski Başkanlarından Sami Demir, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Gani Ergül, İlçe yönetim kurul kadrosunun yanı sıra kalabalık bir parti topluluğu ile büromuzda adeta adım atacak yer kalmadı.

Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Tamer Ünal ziyaret nedeni ile Millet Vekili Fatma Gül Demet Sarı İlçe Başkanı Yusuf Arısoy ve beraberindekilere teşekkür ederek şunları söyledi.Sayın millet vekili keşke biraz daha önce gelseydiniz nedeni ise. Gazetemiz şuanda basım aşamasında. Ancak ben bir gazeteci olarak sizin bu ziyaretinizi haber olarak değerlendirmeden bırakmak istemiyorum diyerek yönetici muhabirimiz Hayriye Eroğlu’na gazetemizin basıma gireceği Türkiye Gazetesi yöneticisini arayarak iptali konusunda harekete geçti. Ve hemen önceden hazırlanmış olan “ ULU ÇINARIN” kesimi ile ilgili hazırladığımız renkli 8. Sayfayı iptal ederek yerine Millet Vekili Fatma Gül demet Sarının haberini değerlendirdik.

GÜÇLÜ BİR GAZETE

Eski Bakan ve Ak Parti Adana Millet Vekili Fatma Gül Demet Sarı bu davranışımız dan son derece duygulanarak “ İŞTE GAZETECİLİK BU” şeklinde konuşması ile hem takdirlerini ifade etti. Hem de Gazetemizi inceleyerek Pozantı da böyle bir yayın organın olmasından dolayı son derece takdirkar ifadelerle bizleri de mesleki açıdan onurlandırdı.

AZINLIK DEĞİL GÜÇLÜ HÜKÜMET

Eski Bakan ve Adana Millet Vekili Fatma Gül Demet Sarı “ EVET” oylamasıyla ilgili olarak şu açıklamayı yaptı.

16 Nisanda yapılacak olan, referandum çalışmaları nedeniyle Pozantı’dayız. İlçe Başkanımız, teşkilatımız, gençlik kolları ve kadın kolları ile beraber geniş katılımlı toplantılar gerçekleştiriyoruz. Hastane ve hasta ziyaretleri ardından esnaf ziyaretlerimizi sürdürüyoruz.

16 Nisan bir halk oylaması olarak gerçekleşecek, bu halk oylamasında Cumhurbaşkanlığı Hükümet sistemi olacak, Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemini, güçlü bir sistemin geleceği olarak görüyoruz.

Bu amaçla Adana’mızın, 15 İlçesinde, sokak, sokak, mahalle, mahalle, dolaşıyoruz. İçinde bulunduğumuz mevut sistemin, dönem, denim, getirdiği koalisyon hükümetlerinin, siyasi, ekonomik krizlere yol açtığını görüyoruz. Bunu hep beraber yaşadık. Bizden sonraki nesillerin bir daha koalisyon, sistemi, tehdidi ve Başbakanlık krizleri ile güvensiz bir ortamda, ekonominin gerildiğini, geleceğinin belirsiz olduğu, bir Türkiye’de yaşamamalarını diliyoruz ve hedefliyor, diliyoruz.

Yeni gelecek yönetim sisteminin, siyasi iktidarı kalıcı hale getireceğini, ve bu iktidarın ekonomik büyümeyi de artarak devam ettireceğini, ekonomik büyümeyle birlikte, yatırımın, istihdamın ve üretimin arttığı bir Türkiye’de, toplumun refah seviyesinin artacağını, 7’den 70’e Türkiye’de yaşayan halkımızın, faydalanacağını düşünüyor, görüyor, ve hedefliyoruz.

1961- 2002 yılına kadar olan kırk senelik Türk siyasi tarihine baktığımızda, azınlık hükümetinin gelip geçtiğini görüyoruz. Hükümetlerin bu kadar sık değiştirildiğini, bir Ülke de siyasi krizler ve ekonomik krizler sonucu, kaybedenin hem millet olduğunu gördük. Hedefimiz içeride güçlü Dünyada lider konumuna gelen bir Türkiye’yi inşa etmektir. Türkiye bu hedefe doğru ilerlerken, mevcut yönetim sisteminin de değişmesi gerektiğini, sadece biz söylemedik.

“ Türk siyasi tarihine baktığımızda Necmettin Erbakan’dan Demirel yönetimine geçmiş olan, Genel Başkanlık yapmış, Başbakanlık yapmış, çeşitli vesilelerle sistem değişikliği olması gerekirken buna izin verilmediğini gördük. Ama şimdi, milletin iradesi gelecek, ve   “GÜÇLÜ TÜRKİYE İÇİN” “ EVET” diyecektir. Milletimizin 16 Nisan Referandumunda da büyük bir çoğunlukla “ EVET” diyeceğine inanıyor. Güçlü müreffeh ve herkesin birlik beraberlik kardeşlik ortamı içerisinde yaşayacağı bir Türkiye’de bütün vatandaşlarımızın “ EVETE” davet ediyoruz dedi.

Haber: Tamer ÜNAL

Foto: Hayriye EROĞLU

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER