1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

FERNERGİZ ÇİFTİ 43. YILINI KUTLADI

FERNERGİZ ÇİFTİ 43. YILINI KUTLADI
Bu haber 07 Ocak 2019 - 11:11 'de eklendi ve 2.019 views kez görüntülendi.

FERNERGİZ ÇİFTİ
43. YILINI KUTLADI

Hürriyet Gazetesi Adana Bölge Temsilcisi Erdal Fernergiz ve Songül Fernergiz çiftine Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Adana Şubesi yeni yıl balosun de evlilik yıl dönümü sürprizi yapıldı.
Fernergiz çiftinin 43. Evlilik yıldönümü balo ile aynı güne denk gelince TSYD Adana Şube Başkanı Kurtul Çakın ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Erdal-Songül Fernergiz çifti için şampanya patlatıp yıl dönümlerini kutladı. Salonda bulunan tüm TSYD üyeleri, Çukurova Gazeteciler Cemiyeti eski başkanları Tamer Ünal, Kurtar Çakın, Çetin Yiğenoğlu ve meslektaşları Fernergiz çiftini uzun süre alkışladı.Erdal Fernergiz yaptığı konuşmada, “Kurtul Çakın başta olmak üzere herkese güzel düşüncesi için çok teşekkür ederiz. Dünyaya bir daha gelsem eşim Songül ile evlenirim. İyi ki onunla evlenmişim. Nice yıllarımız olsun” dedi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER