1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

Filelerin Değil, “ MECLİSİN SULTANLARI”

Filelerin Değil, “ MECLİSİN SULTANLARI”
Bu haber 07 Mayıs 2017 - 9:40 'de eklendi ve 931 views kez görüntülendi.

Filelerin Değil, “ MECLİSİN SULTANLARI”

Spor da, kullanılan en güzel deyimlerden birisi ise, bayan Voleybol takımlarının sporcuları için, “ FİLELERİN SULTANI’dır”. Bu, bayanların zarifliğinin sadece salonlarda değil, “ SPORDA’da” ne kadar geçerli olduğunun çok anlamlı bir ifadesidir.

Pozantı Belediye Meclisinde, Adana ve diğer bazı İllerde, dahil olmak üzere, en büyük farkı, kadın meclis üyelerinin fazlalığıdır. 2014 yerel seçimlerinde, Ak Parti’den iki, MHP ve CHP’den birer olmak üzere, toplam dört kadın üyenin, yer aldığı mecliste, bayan ağırlığı, her toplantı da, hissedilmekte olup, erkek meclis üyelerinin , toplantılardaki tavırlarını da, olumlu yönde etkilemeyi sürdürmektedir.

Ak Parti den Nigar Kartal ve İlkay Pancar, MHP’den iki dönem olmak üzere Ebru Doğucu ile, CHP’den aynı zamanda başkan yardımcısı olan, Hasibe Gültepe’nin, mecliste alınan her kararlarda   zaman, zaman, koydukları ortak tavırla ağırlıklarını hissettiriyorlar.

Pozantı meclisinin “ SULTANLARI” olan, bu dört bayanın, farklı partilerden seçilmiş olmalarına rağmen, ilçenin sorunlarının çözümünde birliktelik sağlamaları da, başta Belediye Başkanı olmak üzere, meclisin erkek üyelerince büyük takdir görmeye devam ediyor.

Haber Foto: Hayriye Eroğlu

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER