1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

GAVUR DAĞI’NIN ADI SULTAN DAĞI OLARAK DEĞİŞTİRİLSİN

GAVUR DAĞI’NIN ADI  SULTAN DAĞI OLARAK DEĞİŞTİRİLSİN
Bu haber 31 Temmuz 2017 - 11:10 'de eklendi ve 1.123 views kez görüntülendi.

Yeni Konacık Köyü Muhtarı Nurettin Doğan

GAVUR DAĞI’NIN ADI

SULTAN DAĞI OLARAK DEĞİŞTİRİLSİN

Geçtiğimiz hafta, Pozantı Protokolü başta olmak üzere, bazı muhtarların yanı sıra, İlçedeki kamu kurum görevlilerine, bir doğa yürüyüşü düzenleyen ve Gavur Dağında, üç koyun keserek konuklarına bir de ziyafet çeken, Yeni Konacık Köyü Muhtar Nurettin Doğan, talepte bulundu.

Kaymakam Taner Tengir’in de, büyük bir zevkle gerçekleştirdiği, doğa yürüyüşünün yemek molasında, bir konuşma yapan Muhtar Nurettin Doğan, köyün en üstünde bulunan ve gavur dağı olarak bilinen bu dağ adının, iyi bir çağrışım yapmadığını, asıl gavur dağının ise, Fevzi Paşa yöresinde olduğunu ifade ederek benim talebim, bu dağın adının, bundan böyle Sultan Dağı olarak, değiştirilmesidir dedi.

Nurettin Doğan, Pozantı’nın en yüksek rakımlı dağlarından biri olan, Gavur Dağının, yollarının yapılması halinde, buraya çok sayıda yaylacının gelebileceğini de ifade etti.Doğan ayrıca, Pozantı’nın adeta su deposu özelliğine sahip olan, gavur dağından çıkan suyunda, kalitesine hiç bir yerde rastlanmayacağını belirtti Ve değerlendirilmesinin, ticari bir kaynak sağlayacağını sözlerine ekledi.

Kaymakam Taner Tengir ve davetliler, Yeni Konacık Köyü Muhtarı Nurettin Doğan’nın, doğa yürüyüşü amaçlı bu geziyi düzenlemesinden dolayı da kendisine teşekkür ettiler.

Haber: Hayriye Eroğlu

 

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER