1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

Gazeteci İspaha, MHP’den Çukurova Belediye Meclis üyeliğine talip oldu

Gazeteci İspaha, MHP’den Çukurova Belediye Meclis üyeliğine talip oldu
Bu haber 21 Ocak 2019 - 8:30 'de eklendi ve 968 views kez görüntülendi.

Gazeteci İspaha, MHP’den Çukurova Belediye Meclis üyeliğine talip oldu

Adana’da 20 yılı aşkın süre Milliyetçi Hareket Partisi’nde (MHP) basın danışmanı olarak görev yapan, Ülkücü davanın yarım asırlık hafızasını taşıyan deneyimli Gazeteci İbrahim İspaha, Çukurova Belediye Meclis Üyeliği için aday adayı oldu.

Ülkücü camiada büyük sevgi ve saygı duyulan isimler arasında yer alan, halen Türkgün Gazetesi Adana Temsilciliği’ni sürdüren İbrahim İspaha, Çukurova Belediye Meclis üyeliği için aday adaylığı başvuru dosyasını MHP Çukurova İlçe Başkanı Hasan Öztuğ’a teslim etti. İbrahim İspaha, “Çukurova İlçesi’nde Milliyetçi ve üretken belediyecilik anlayışının hakim olması gece, gündüz çalışarak hemşehrilerimizin desteğini ve teveccühünü kazanacağız. Türk Milleti’nin yegane umudu, güvenç kaynağı, milli direncin adresi MHP’nin zafer sancağını Çukurovalı hemşehrilerimizin desteğiyle dalgalandıracağız” dedi.

Kısa süre önce Ankara’ya gidip, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi ziyaret eden İbrahim İspaha, “Terör örgütlerine karşı amansız mücadele veren Türkiye Cumhuriyeti Devleti, vatandaşlarının can güvenliği ve ülkenin geleceği için tedbirler alırken, bu zor günlerde MHP Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli “Önce Ülkem ve Milletim” diyerek, örnek bir devlet adamlığı sergilemektedir.
Ülkücü Hareket’in bütün hafızasını taşıyan, vatanımızın varlığını, devletimizin bekasını, bayrağımızın namusunu sımsıkı sahiplenmiş ve partimizi bu değerlerin tek tarafı yapmış, Türkmenbeyimiz

Devlet Bahçeli Bey’in sonuna kadar emrinde olmaktan, yol arkadaşlığı yapmaktan onur duyduk, duymaya da devam edeceğiz.
Bazı şer odakları iyi bilsinler ki, kolaya değil çileye, hazıra değil emeğe talip olduk. Tabanın hassasiyetine güvenerek, gerçek dostların tenkit ve tavsiyelerini dinleyerek, faydasız, acımasız, vefasız zihniyetlerden uzak durarak milli ruhla, milli vicdanlara, milli şuura inanmış olarak gönüllere dokunmaya devam ediyoruz” diye konuştu.

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER