1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

GAZETEMİZİN ONUR KONUKLARI

GAZETEMİZİN ONUR KONUKLARI
Bu haber 08 Ocak 2018 - 11:19 'de eklendi ve 1.080 views kez görüntülendi.

GAZETEMİZİN ONUR KONUKLARI

Geçtiğimiz hafta, Gazetemize, onur konuklarımızca, bir onur ziyareti yapıldı.Atatürk Caddesinde yeni hizmete giren, Selçuk Emlak İnşaatın açılışını yapan, Kaymakam Taner Tengir, Belediye Başkanı Mahmut Sami Baysal, Ak Parti İlçe Başkanı Yusuf Arısoy ve Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Durmuş Taşpınar, Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Tamer Ünal’ın, daveti üzerine büromuza bir ziyarette bulundular.Samimi bir sohbet ortamı içerisinde geçen ziyarette, Kaymakam Taner Tengir, Pozantı’ya yapılacak hizmetler ile ilgili, önemli mesajlarda verdi.

VALİ DEMİRTAŞ’DAN YURT MÜJDESİ

Bunların başında, Yüksek Okul Öğrencilerinin Yurt Sorunun, Vali Mahmut Demirtaş tarafından çözümlendiğini, Hastane yolu üzerinde bulunan, inşaatı yarım bırakılmış durumdaki yurt binasının, 2018- 2019 öğretim yılının başında, hizmete gireceğini, Kredi ve Yurtlar Kurumunun da, çalışmaları başlattığını söyledi. Kaymakam Taner Tengir ayrıca, 16 derslik Anadolu İmam Hatip Lisesinin ihalesinin de yapıldığını, 8 derslik Kamışlı İlköğretim Okulu ihalesinin ise 16 Ocak 2017 tarihinde yapılacağını de, sözlerine ekledi.

HAL BİNASI YIKILACAK

Yine bu sohbet ortamında, Belediye Başkanı Mahmut Sami Baysal’da, Hal Binası ile ilgili bir açıklama yaptı.  Hal binasındaki kiracıların, bir süre sonra tahliye edilmeye başlanacağını ve sonrasında, ihaleye çıkarılarak bu alan üzerine, son derece modern bir iş merkezinin, inşaatına başlanacağını söyledi.

MANTAR ÜRETİM TESİSİ

Başkan Baysal ayrıca, Demirci Sitesi arkasında bulunan, Eski Meyve Suyu Fabrikasının da, restore edilerek, mantar üretimi için, ideal bir ortam haline getirileceğini, sözlerine ekledi.

ARISOY TAKDİR EDİYORUZ.

Sohbetin diğer konuklarından, Ak Parti İlçe Başkanı Yusuf Arısoy ve MHP İlçe Başkanı Durmuş Taşpınar da, Pozantı ile ilgili olarak başlatılan, bu olumlu gelişmelerin, vatandaşlar tarafından da, takdirle karşılandığını belirttiler. Milli Mücadelenin Kalesi Pozantı Gazetesi olarak, onur konuklarımızın, büromuza yaptıkları, bu onur ziyareti başta olmak üzere, Pozantı’ya yapılan ve yapılacak olan, hizmetler konusundaki duyarlılıklarından dolayı da, kamuoyu adına kendilerine teşekkür ediyoruz.

Haber Hayriye Eroğlu

 

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER