1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

Gaziler Günü Kutlandı.

Gaziler Günü Kutlandı.
Bu haber 21 Eylül 2023 - 15:29 'de eklendi ve 433 views kez görüntülendi.

Gaziler Günü Kutlandı.

Sakarya Meydan Muhaberesi’nin kazanılmasından sonra, 19 Eylül 1921 tarihinde, TBMM’since Başkomutan Mustafa Kemal ATATÜRK’e, “MAREŞAL” rütbesi ile “GAZİ” ünvanı verilişi dolayısıyla  19 Eylül  her yıl “GAZİLER GÜNÜ” olarak kutlanmaktadır.

POZANTI

Gün dolayısıyla Pozantı da da, Atatürk Anıtı’na Çelenk sunulmasıyla başlayan törende, saygı Duruşunda bulunuldu, İstiklal Marşı okundu. Törene Kaymakam Vekili Fatih Karamahmut, Belediye Başkanı  Mustafa Çay, daire amirleri, şehit yakınları, gaziler siyasi parti temsilcileri  ve vatandaşlar katıldılar. Günün önemini belirten konuşmayı da İlçe Jandarma Komutanlığından görevli bir Ast Subay yaptı.

Daha sonra Kaymakam  Vekili Fatih Karmahmut, Belediye Başkanı Mustafa Çay ve İlçe Protokolü ile birlikte, Borsa İstanbul Şehit Erhan Konuk Anadolu İmam Hatip Lisesindeki , Şehit Erhan Konuk Köşesi açılışına katıldılar. ( Haber Merkezi)

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER