1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

GAZİLER GÜNÜ POZANTI’DA DA KUTLANDI.

GAZİLER GÜNÜ POZANTI’DA DA KUTLANDI.
Bu haber 25 Eylül 2019 - 16:36 'de eklendi ve 706 views kez görüntülendi.

GAZİLER GÜNÜ POZANTI’DA DA KUTLANDI.

Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e, Türkiye Büyük Millet Meclisince Mareşal rütbesi  ve Gazilik Ünvanın verilişinin, 98. Yıl Dönümü tüm yurtta olduğu gibi, Pozantı’da da kutlandı.Gaziler Günü dolayısıyla, daire amirleri ve siyasi parti temsilcilerinin yanı sıra,  Pozantı’lı Şehitlerimizden Zafer Sabancı, Erhan Konuk’un Babaları Fehmi Konuk, ve Kasım Sabancı da, katıldılar.

Atatürk Anıtı önünde yapılan tören, Saat 09.00’da başladı. Kaymakam Muammer Sarıdoğan ve Belediye Başkanı Mustafa Çay’ın Çelenklerini koymaları sonrası,  Saygı Duruşu ve İstiklal Marşımız okundu.Devam eden program çerçevesinde,  günle ilgili  konuşmayı Jandarma Komutanlığından, Asb.  K.Ç.vş. Adem Dinç yaptı.Daha sonra,  Pozantı Anadolu İmam Hatip Lisesi Öğrencisi Enes Işık şiir okudu. Ve program burada sona erdi.Gaziler Günü daha sonra, Şekerpınarın da Şehit ailelerine Kaymakamlık tarafından verilen, kahvaltı ile son buldu.  ( Haber: Hayriye Eroğlu)

 

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER