1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

GECE SEÇİM SONUCU SABAH GAZETE

GECE SEÇİM SONUCU  SABAH GAZETE
Bu haber 02 Temmuz 2018 - 11:34 'de eklendi ve 866 views kez görüntülendi.

GECE SEÇİM SONUCU

SABAH GAZETE

Ülkemizin kader oylaması olarak değerlendirilen, 24 Haziran 2018 seçimlerinde, Gazetemiz yoğun bir çaba içerisine girerek, seçim sonuçlarını Pazartesi sabah, okurları ile paylaştı.İlk durağımız, Saat 17.00’de CHP Pozantı İlçe binası oldu. Gelmeye başlayan seçim sonuçlarını, yaklaşık 2 saat burada izledik.Sonrasında ise, Ak Parti İlçe binasında, seçim sonuçlanana kadar yapılan çalışmaları, takip ettik.Saat 23.30’dan itibaren, Pozantı ile ilgili sonuçlar, netleşmeye başladı.

Özellikle, Cumhurbaşkanlığı seçiminde oy patlaması yapan Ak Partinin, başta İlçe Başkanı Yusuf Arısoy olmak üzere, başlattıkları sevinç gösterileri, Belediye Çay Bahçesinde, yoğun bir kalabalığa dönüştü.Davul zurna eşliğinde çekilen halaylar, büyük bir coşkuya dönüştü. Burada toplanmış bulunan yüzlerce kişi, büyük ekrandan, yansıyan sonuçları gördükçe, Ülke genelindeki seçim sonuçlarının da, giderek netleşmeye başlaması ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’nın, bu seçimi de kazanacağının belli olması ile birlikte, Belediye Çay Bahçesindeki sevinç gösterileri, önce Atatürk Caddesine, daha sonra da oluşturulan konvoyla birlikte, tüm Pozantı’ya dalga, dalga yayıldı.

Gazetecilikten başka bir işimizin olmadığı, Milli Mücadelenin Kalesi Pozantı Gazetesi, İmtiyaz Sahibi Tamer Ünal ile, Yönetici Muhabirimiz Hayriye Eroğlu’nun, Saat 17.00’den itibaren başlattıkları, çalışmalar sonrası oluşan, seçim sonuçlarını kapsayan yayınlarımız, fotoğrafları ile birlikte, gece Saat 01.30’ sularında, gazetemizin baskısının yapıldığı, Türkiye Gazetesi Adana Tesislerine mail olarak gönderildi.

Seçimin sabahı olan, 25 Haziran 2018 Pazartesi gün ise, Sabah Saat 09.00’dan itibaren, Milli Mücadelenin Kalesi Pozantı Gazetesi, yine her zaman olduğu gibi, dağıtıcısı aracılığı ile, okurlarına bedava ulaştırılırken, bu başarıyı gerçekleştiren Ünal ve Eroğlu’da, bir gazetecilik heyecanını daha, böyle bir  atmosfer içerisinde yaşamış oldular.

Bizlere, seçim sonuçlarını ilçe binalarında izleme olanağını sağlayan, CHP Pozantı İlçe Başkanı Sayın Şenol Eroğlu’na, Ak Parti Pozantı İlçe Başkanı Sayın Yusuf Arısoy’a, Gazetemizi bu zor şartlara rağmen, basarak bizlere ve okurlarımıza ulaştıran, Türkiye Gazetesi Adana yönetici ve matbaa personeline bu başarımızda, manevi desteği ile, bize katkı koyan meslektaşımız, Hüseyin Azar’a teşekkür ediyor, bu seçimin milletimiz ve vatanımız için hayırlı olmasını diliyoruz.

SANDIK, SANDIK SONUÇ

Gazetemiz bu haftada da, yine aynı hassasiyeti devam ettirerek, Pozantı’da Cumhurbaşkanlığı ve Millet Vekilliği seçiminde alınan oyları, sandık- sandık liste halinde yayınlamanın yanı sıra, İlçe Başkanlarının görüşünü de alarak, kamuoyuyla paylaşmaya devam ediyor olması da, meslek açısından son derece önemli bir davranış olmuştur.

 

 

 

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER