1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

Geleceğin GİTARİSTİ Miray Dinç

Geleceğin GİTARİSTİ  Miray Dinç
Bu haber 04 Haziran 2017 - 11:19 'de eklendi ve 1.335 views kez görüntülendi.

Geleceğin GİTARİSTİ

MİRAY DİNÇ

Gençlerimizin sanata olan düşkünlükleri genlerinden kaynaklanan bir kabiliyetAtatürk Ortaokulu öğrencilerinden 14 yaşındaki Miray Dinç’de, bir sanatçı olma yolunda çift yönlü becerisi ile, büyük beğeni topluyor.Sesini gitarın nameleri ile bütünleştiren, Miray Dinç bu kabiliyetini geçtiğimiz hafta sergileme fırsatını elde etti.

İlçe Halk Eğitim Müdürlüğünün açtığı yıl sonu sergisinde gitarı ve sesi ile, izleyicileri büyüleyen Miray Dinç’e en büyük destek Annesi Nermin Dinç’den geliyor.Anne Dinç kızının küçük yaşlardan itibaren, müziğe ve gitara olan tutkusunun zamanla büyük bir beceri haline dönüştüğünü görmenin mutluluğunu yaşadığını belirterek alice imkanlarımız ölçüsünde kızımın müzik kabiliyetini geliştirmesi konusunda, elimizden geleni yapıyoruz. kızımın bu yeteneği arkadaş toplantılarında kendisini vaz geçilmez haline getiriyor. Kendisi zaten çok duygusal bir insan bu da müzik alanındaki başarısına büyük ölçüde destek oluyor diyerek, mutluluğunu dile getirdi.

Foto -Haber Hayriye Eroğlu

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER