1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

Genç forvet Yeni, gelecek vaad ediyor

Genç forvet Yeni, gelecek vaad ediyor
Bu haber 19 Kasım 2018 - 13:30 'de eklendi ve 926 views kez görüntülendi.
Genç forvet Yeni, gelecek vaad ediyor
Adana Süper Amatör Lig takımlarından Pozantı Gençlikspor’da forvet olarak sahaya çıkan 17 yaşındaki Can Yeni, güçlü fiziği ve futbola olan yatkınlığı ile teknik heyetin gözdesi oldu.

Lise son sınıf öğrenci,i 1.80 cm boyunda, 73 kilo ağırlığıyla daha şimdiden aranan forvetler arasında gösterilen Yeni,  alt yapıda oynarken, mücadeleci karakteriyle de Teknik Direktör Fehim Köroğlu’nun dikkatini çekerek A takıma alınmış.  Hızı ile de dikkat çeken Yeni, iyi top kontrolü yapabilme yeteneğine de sahip. İsabetli şutlar da atabilen Yeni, aynı zamanda pozisyon üreterek takım arkadaşlarının da gol bölgelerinde etkili olmasını sağlamasıyla da öne çıkıyor.

FUTBOL ONUN İÇİN HER ŞEY

Yeni’nin özelliklerini saymakla bitiremeyen Pozantı Gençlikspor Teknik Direktörü Fehim Köroğlu, “Golcü özelliği var. Ayrıca futbol onun için her şeydir. Sempatik ve güler yüzlü kişiliği ile takım arkadaşları tarafından sevilen biri. İlk lisanslı kulübü Pozantı Gençlikspor’dur. Gelecek vaad eden oyuncuların başında gelmektedir. Müsabakalarda; süre aldığı her maçta kendini kanıtlamış ve takdir toplamıştır”  diyerek genç oyuncuya sahip çıktı. Pozantı İrfan Türkan Akün Çok Programlı Anadolu Lisesi’n

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER