1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

GENÇLİK CADDESİNDE İLETİŞİM SIKINTISI

GENÇLİK CADDESİNDE  İLETİŞİM SIKINTISI
Bu haber 04 Haziran 2017 - 11:26 'de eklendi ve 1.076 views kez görüntülendi.

Telefon direği yıkıldı. İlgilenen ise, olmadı.

GENÇLİK CADDESİNDE

İLETİŞİM SIKINTISI

Bir telefon direğinin tellerine, belediyeye, ait bir aracın takılarak sürüklemesi sonrası, kırılan telefon direği, Gençlik Caddesi esnafına üç günü aşkın, iletişim sıkıntısı yaşattı. Bunun sonucunda, Pozantı Tren İstasyonu ve çevresinde bulunan, yaklaşık 15 işyerinin, telefon ve internet bağlantılarının da tamamen kesilmesi, esnafa çok zor anlar yaşattı.

Başta, Akçatekir Dolmuş Durağının sabit telefonun devre dışı kalmasının yanı sıra, istasyon büfesinde de, internet üzerinden, tren bileti satışları yapılamadı. Akçatekir Dolmuş Durağı Yöneticisi Yaşar Tekin ve Devlet Demir Yolları Bilet Satış işletmecisi Mustafa Turan, yıkılan telefon direğinin, biran önce onarılarak telefon ve internet bağlantısının sağlanabilmesi konusunda, yoğun çabalar harcadılar.Önceki hafta Cumartesi gün öğleden sonra, telefon direğinin yıkılması ile başlayan, iletişim sıkıntısı Gençlik Caddesindeki esnafı da olumsuz yönde etkiledi.

4441444 Numaralı telefona, devamlı acil müracaatta bulunulmasına rağmen, yöredeki sabit telefonlar ve internetler ancak, Salı gün öğleden sonra devreye sokulabildi.Devlet Demir Yolları internet sitesinin de, bu olumsuzluktan etkilendiğini ifade eden Mustafa Turan, “bu süre zarfında, ben hiç bir şekilde tren bileti satamadım. Benim zararımı kim karşılayacak.? Karşımızda, bize cevap verecek bir yetkili ve merci bile bulamadık.” dedi.

Akça Tur Minibüsle Yolcu Taşıyıcılar Kooperatifi, Pozantı Durak Yöneticisi Yaşar Tekin de, şunları söyledi:“Biz, günde yüzlerce yolcuya hizmet veriyoruz. Adana- Pozantı arasında, gidiş geliş yapan yolcular bizden, telefonla devamlı minibüslerin hareket saatini sorarak, kendilerini ona göre ayarlarlar. Telefon direğinin yıkılması ile birlikte, çok sayıda yolcumuz, sabit telefondan bizlere ulaşma imkanı bulamayınca, çok müşkül durumda kaldılar. Aksaklığın bizden değil de, yıkılan telefon direğinden ve bunun bağlı olduğu, kurumdan kaynaklandığını ise, anlatmakta çok zorlandık.En büyük sıkıntımız ise, arızanın giderilmesi için, yaptığımız telefon başvurularına bir muhatap bulamayışımız oldu. Arıza İletişim Servisini sık, sık, aramamıza rağmen, devamlı numara tıklamaktan başka bir şey yapamadık.Yaklaşık üç günü aşkın bir süre ile, Kooperatif olarak yolcularımızla irtibatında büyük sıkıntılar yaşadık.” Dedi.

Aynı şekilde Gençlik Caddesindeki 15’i aşkın iş yeri de, bu iletişimsizlikten dolayı sıkıntı yaşadılar. Arıza kırılan telefon direğinin yerine tekrar dikilerek gerekli tamiratın yapılması sonrası Salı gün öğleden sonra, devre girdi.

Haber Tamer Ünal

Foto: Hayriye Eroğlu

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER