1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

GENEL BAŞKAN POZANTI’DAN GEÇTİ

GENEL BAŞKAN POZANTI’DAN GEÇTİ
Bu haber 09 Eylül 2019 - 9:22 'de eklendi ve 660 views kez görüntülendi.

GENEL BAŞKAN POZANTI’DAN GEÇTİ

CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Fatma Köse, Güney Doğu gezisi dönüşü, Pozantı’da ŞenolEroğlu’nun konuğu oldu.Katıldığı Karaisalı programından sonra, Sivas Kongresinin100. Yıl dönümü törenlerine gitmekte olan Köse, Pozantı’da bir mola verdi.

Karaisalı çıkışı, CHP Pozantı İlçe Başkanı ve Belediye Başkan Adayı Şenol Eroğlu’nu, telefonla arayarak, kendisi ile görüşmek isteğini belirtti. Bu istekten büyük bir memnunluk duyan Şenol Eroğlu, eşi Kurultay Delegesi Pelin Eroğlu ile birlikte, CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Fatma Köse’yi karşıladılar.Kendi restoranlarında,bir de yemek verdiler.

Çok samimi bir ortam içerisinde geçen bu görüşmede, Kadın Kolları Genel Başkanı Fatma Köse, Pozantı’nın siyasi, ekonomik ve sosyal konuları ile ilgili bilgi aldı.
CHP’nin, son dört yılda Pozantı’da, büyük bir ivme kazanarak oylarını artırıyor olmasını öğrenmekten, büyük bir memnuniyet duyduğunu belirtti. Eroğlu çiftini tebrik etti.Daha sonra da, Sivas’a gitmek üzere, Pozantı’dan ayrıldı. ( Haber Hayriye Eroğlu)

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER