1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

GERİ DÖNÜŞÜN ADI “HİZMET” OLDU.

GERİ DÖNÜŞÜN ADI “HİZMET” OLDU.
Bu haber 23 Temmuz 2018 - 10:42 'de eklendi ve 1.236 views kez görüntülendi.

22 Aylık Ayrılık Sona Erdi.

GERİ DÖNÜŞÜN ADI “HİZMET” OLDU.

Pozantı’nın, iki dönemdir Belediye Başkanı olan ve hain bir kumpas sonucu, çirkin ve asılsız iftiralar ile, 22 ay makamında ayrı kalan, Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay, yasal süresinin sona ererek, hakkındaki iftira ve kumpaslardan, “BERAATLA” sonuçlanması ile, “ GÖREVE BAŞLA” kararı sonrası, Çay, halkında desteği ile, büyük coşku gösterileri arasında, tekrar makamına oturdu. Ve halen devam etmekte olan, “HASRET” ziyaretlerinden de fırsat buldukça, hizmetleri yerine getirmeye başladı.

EKSİK KALMAYACAK.

Belediye Başkanı Mustafa Çay, kendisine yapılan bu ziyaretlerden, büyük bir onur duyduğunu, başta Pozantı’lılar olmak üzere, tüm dostlarını özlediğini, aynı şekilde de, özlendiğine inandığını belirterek, şunları söyledi:

“ Geçen günler ve aylar geride kaldı. Onun muhasebesini ve takdirini kamuoyu yapacaktır. Mecburen bırakmak zorunda kaldığım hizmetlere, büyük bir şevk ve azimle yeniden başladım.Yapılması gereken, acil hizmetlerin başında, yol ve kaldırımlar geliyor. Önümüz kış.Ben, Pozantı’lıyı ne tozda, nede çamurda bırakmayacağım. Bu konuda, Büyükşehir Belediye Başkanımız, Sayın Hüseyin Sözlü, göreve başlamam esnasında verdiği, “ HİZMETTE DESTEK” sözünü, fazlasıyla yerine getiriyor. Yanı sıra, acil olan diğer eksikliklerde giderilecektir. Böylece, toplum “HİZMET HASRETİ’de” sona erecektir.” diyerek, başlattığı çalışmaları, şöyle sıraladı.

ÖNCE TOPLANTI

Belediye Başkanı Mustafa Çay, öncelikli olarak, birim Müdürleri ve Personeli ile, Atatürk Kültür Merkezinde, bir toplantı yaptı.Bu toplantı da, Pozantı’da eksik yapılanma olduğunu, halkın buna layık olmadığını belirterek, “ Bütün bunları, birlikte başaracağız. Sizlerden de, benim performansıma, eşlik etmenizi bekliyorum” dedi.

YENİ KONCIK’TA İNCELEME

Başkan Çay öncülüğünde, Adana Büyükşehir Belediyesi, Fen İşleri Dairesi Başkanı İşbaraalp Aslan, Fen İşleri Yol Şube Müdürü Mehmet Uslu, Yeni Konacık Mahallesi Muhtarı Nurettin Doğan ve teknik ekipten oluşan bir heyet, Yeni Konacık Mahallesi yollarında, inceleme bulundu.Asfaltlama, yüzey kaplama ve düzelteme yapılacak olan yerler, incelenerek teknik ekip tarafından notlar alındı. Çay’da, her mahalleye hizmetlerin eksiksiz götürülecek olmasının, bir prensip kararı olduğunu, “ HİZMET KERVANIN” sırayla, diğer yerleşim yerlerine de uğrayacağını belirtti.

BELEMEDİK’TE İNCELEME

Türkiye’nin, en tarihi ve en önemli, piknik alanlarından biri konumunda olan, Uluslararası Tarihi Belemedik Mahallesinde de, Adana’dan gelen, teknik heyete bilgi veren Başkan Mustafa Çay, Belemedik Mahallesi Muhtarı Necdet Ay’dan bilgi aldı. Yapılmakta olan, yol ve dere yatakları incelendi. Çakıt Çayı’na, sıfır seviye olan yerlere dolgu yapılarak, yol seviyesi yükseltilecek olup, daha sonra da, yüzey kaplaması yapılacak.Büyükşehir Belediyesinden gelen ekip, hayranlıkla izlediği Tarihi Belemedik Mahallesinin, artık gelin ve damatların fotoğraf çektirmek için, dış mekan stüdyosu olarak da kullanıldığını yanı sıra, , dizi ve film çekimlerinde de tabi plato olarak, değerlendirildiğini, öğrendiler.

ÇÖP KONTEYNIRI

Başta, Akçatekir ve Kamışlı olmak üzere, Pozantı merkezi ve diğer mahallerde de, sayısının az olması nedeni ile, “BÜYÜK BİR SORUN” haline gelen çöp konteynırlarının da, adeti de artırıldı. Büyükşehir Belediyesince, Pozantı’ya gönderilen, 100 Adet Çöp Konteynırı, acil ihtiyaç olan, yerleşim yerlerine öncelik tanınarak, dağıtımına başlandı.

MERKEZ MAHALLELERİ

Başkan Çay, Pozantı merkezindeki mahallerde de, YOL ve KALDIRIM sorunun çözümleneceğini belirterek, şunları söyledi:

“İşçi kardeşlerimizle, omuz -omuza birlikte, çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz. İstiklal Mahallesi ve Yapı Taş Konakları ana yolunda, ASKİ tarafından, su ishale hattının yenilenmesi sonrası, ciddi bir şekilde bozulmuş olan yollarda, önce zemin araştırması yaparak betonlaşma, sonrasın dada yüzey kaplaması ile bu yolları, düzgün bir şekilde hizmete sokmaya başladık” dedi.

MUHTARLAR’DAN ZİYARET

Sevenlerinin ve dostlarının, tebrik ziyareti hala devam etmekte olan, Belediye Başkanı Mustafa Çay’a, toplu ziyaret yapan gurup ise, muhtarlar oldu.Çay, bu toplantı da, önce muhtarların sorunlarını dinledi. Ve sonrasında, şunları söyledi:

“ Tüm mahalle ve köylere, hizmet getirilecektir. Bu konuda, gönlünüz rahat olsun. Ancak, acil olup önem arz eden yerler, bir plan ve program kapsamında öne alınacak. Bu hizmetlerin yerine getirilmesinde, Büyükşehir Belediyemiz ve Başkanımız, Sayın Hüseyin Sözlü’nün, çok büyük destekleri oluyor. Bu hizmet katkısı ise, bizi daha da çok çalışmaya sevk ediyor. Bu, moral motivasyonundan dolayı da, Başkanımız Hüseyin Sözlü’ye şahsım, Pozantı halkı ve siz Muhtarlar adına, teşekkür ediyorum” dedi.

ÖZEL HABER: TAMER ÜNAL- HAYRİYE EROĞLU

 

 

 

 

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER