1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

GÖKBEZ OKULUNA VALİ AMCA GELDİ

GÖKBEZ OKULUNA VALİ AMCA GELDİ
Bu haber 03 Ekim 2022 - 8:38 'de eklendi ve 767 views kez görüntülendi.

Açılışlar yaptı. Öğrencilerle Biraraya Geldi.

GÖKBEZ OKULUNA VALİ AMCA GELDİ

Adana Valisi Dr. Süleyman Elban, 29  Eylül 2022 Perşembe gün öğleden sonra Pozantı’ya geldi.  Kendisini Pozantı Kaymakam Vekili Fatih Karamahmut, Belediye Başkanı Yardımcısı Ebru Doğucu, İlçe Jandarma Komutanı Mehmet Nuri Dilek, Emniyet Müdürü Cem Doğaroğlu,   karşıladılar.

Vali  Dr. Süleyman Elban,  Pozantı’ya yeni atanan Kaymakam Vekili Fatih Karamahmut’u Makamında ziyaret etti. Hayırlı olsun dileğinde bulundu. Sonrasında, Jandarma Komutanı ve İlçe Emniyet Müdürü’nün katılımı ile de, bir toplantı düzenledi.

Vali Elban, Gökbez Ahmet Oğuz Akal İlkokulun da faaliyete geçirilen ve kadınlara elişleri kursuları verilen, Yaşam Merkezini ziyaret ederek açılışını yaptı.  Uygulama Bahçesinin de öğrencilerle birlikte, fidan dikti. Öğrenciler Vali Elban’ı, “Vali Amca Hoşgeldin”  diyerek karşıladılar.  

Bu  Yaşam Merkezi bünyesinde,  Halk Eğitim Kursu, Kütüphane, Spor Odası Uygulama Bahçesi, Anaokulu, ve iki sınıf yer alıyor. Okulda halen  21 İlkokul, 20’de Ana Sınıfı Öğrencisi eğitimlerini sürdürüyor.

Adana Valisi  Dr. Süleyman Elban’nın sonraki durağı, Pozantı İmam Hatip Ortaokulu oldu. Burada, robotik kodlama atölyesinin açılışını yaptı. Müzik dinletisi sunumu yapıldı.  Öğrencilerle sohbet ederek, bilgi alışverişinde bulundu. İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüdaverdi Yıldız, okulunun genel eğitim durumu ile ilgili bir bilgi sunumu yaptı. Vali Dr. Süleyman Elban, daha sonra Adana’ya döndü. ( Haber Merkezi)  

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER