1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

GÖREV DEĞİŞKİLİKLERİ DEVAM EDİYOR

GÖREV DEĞİŞKİLİKLERİ DEVAM EDİYOR
Bu haber 23 Temmuz 2018 - 10:38 'de eklendi ve 1.395 views kez görüntülendi.

GÖREV DEĞİŞKİLİKLERİ DEVAM EDİYOR

Belediye Başkanı Mustafa Çay’ın, yeniden makamına oturması sonrası, görev değişiklikleri devam ediyor.Akçatekir’de, Belediyeliğin sona ermesi sonrası, Pozantı Belediyesine kaydırılan, deneyimli bürokrat Lütfü Şahan, Pozantı Yazıişleri Müdürlüğüne getirildi.

Bu değişiklik sonucu, yılların deneyimli bürokratı ve Yazişleri Müdürlüğü görevini yürüten Metin Kaya’da, Ulaşım Daire Müdürlüğüne kaydırıldı.

Bu kapsamında, evlendirme memurluğunda yaşandı.Yazıişleri Eski Müdürü Metin Kaya’nın kıydığı nikahları, bundan böyle Zabıta Amiri, Aliye Aktaş yapmaya başladı.

Bir diğer önemli değişiklik ise, Koordinatör bazında oldu.Büyükşehir ile, Pozantı Belediyesi arasında, Koordinasyonu bundan böyle, İnşaat Mühendisi Fatih Yılmaz, yürütecektir.

Haber: Hayriye Eroğlu

 

 

 

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER