1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

GÖREVLE BİRLİKTE DEĞİŞKLİĞE BAŞLADI

GÖREVLE BİRLİKTE DEĞİŞKLİĞE BAŞLADI
Bu haber 09 Temmuz 2018 - 10:33 'de eklendi ve 1.266 views kez görüntülendi.

GÖREVLE BİRLİKTE DEĞİŞKLİĞE BAŞLADI

Mustafa Çay, tekrar Başkanlık görevine başladığı, 6 Temmuz 2018 Cuma günü, bazı birim müdürleri arasında, görev değişikliği yaptı. Makamına ziyaretçi akını kesilmeyen, Pozantı Belediye Başkan Mustafa Çay, Gazetemiz Yönetici Muhabiri Hayriye Eroğlu’na, yapılan değişikliklerle ilgili bilgi vererek, şunları söyledi:

“ Devam edecek olan, bu değişiklikler ile, hizmeti heyecan olarak gören ve benim çalışma tempoma dayanabilecek, Pozantı’lı kadroları oluşturmaya başladım. İlk planda ise, şu görev değişikliklerini yaptım.

ÖZDEMİR TEKNİKER

Kayyım Belediye Başkanı, M. Sami Baysal tarafından, Adana Büyükşehir Belediyesi bünyesinden, Pozantı Belediyesine, önce İmar ve Şehircilik Müdürü olarak getirilen ve sonrasında da, Başkan Yardımcılığına yükseltilen Nida Özdemir, görevinden alındı. Özdemir, bundan böyle, İmar Müdürlüğü Teknik kadrosunda tekniker olarak görev yapacak.

KOCA ADANA’YA GÖNDERİLDİ.

Yine, Büyükşehir Belediyesinden, Pozantı’ya geçici görevle getirilerek, Fen İşleri Müdürü ünvanı verilen Recep Koca, bu görevinden alınarak, Büyükşehirdeki eski görevine iade edildi. Yerine ise, İmar ve Şehircilik Eski Müdürü iken, Sami Baysal tarafından, Çevre Kontrol Hizmetleri Müdürlüğüne gönderilen, Hakan Ayval’yı Fen İşleri Müdürlüğüne getirdim” dedi.

ÖZDEMİR’İN YERİNE, DOĞUCU

İki dönem, MHP’den Belediye Meclis Üyeliği yapmakta olan Ebru Doğucu’da, Başkan Mustafa Çay tarafından, Başkan Yardımcılığı görevine getirildi. Nida Özdemir’den boşalan, Başkan Yardımcılığı koltuğuna oturan Ebru Doğucu, Gazetemiz Yönetici Muhabiri, Hayriye Eroğlu’na yaptığı açıklamada, kendisinin hiç bir beklentisi olmamasına rağmen, bu atama karşısında, çok duygulandığını belirterek, Belediye Başkanı Mustafa Çay’a, gösterdiği bu hassasiyetten dolayı, teşekkür etti.

ZİYARETÇİ AKINI

Ebru Doğucu’nun göreve başlamasının, sanal ortamda duyulması ile birlikte, çok sayıda seveni tarafından, ziyaretçi akınına uğradı. Gördüğü bu ilgiden, son derece mutlu olan Ebru Doğucu, “Bütün Gücümle Belediye Başkanım Mustafa Çay’a ve Pozantı halkına, Başkan Yardımcısı olarak hizmet verecek olmanın, gurur ve mutluluğunu, şimdiden yaşıyorum” dedi.

Özel Haber Hayriye Eroğlu

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER