1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

GÖRMÜYORMUSUNUZ?

GÖRMÜYORMUSUNUZ?
Bu haber 10 Haziran 2019 - 8:14 'de eklendi ve 1.242 views kez görüntülendi.

GÖRMÜYORMUSUNUZ?

Pozantı’nın, en işlek caddelerinden biri olan ve Ulusal günlerimizin törenlerinin yapıldığı, 25 Mayıs Alanına giden ve Atatürk Caddesi Üzerinde bulunan, İlçe Tarım Kooperatifi Müdürlüğü binasındaki, cadde ismini gösteren tabelayı görünce, tüylerimiz diken -diken oldu.

Onlarca insanın, geliş -gidiş yaptığı Atatürk Caddesindeki, Tarım İlçe Kooperatif binası duvarında yazılı bulunan, “ ATATÜRK CADDESİ” tabelası, kendini bilmez biri veya birileri tarafından özellikle karartılarak, Ulu Önderimizin adı okunamaz hale getirilmiştir.Tarım İlçe Kooperatifi Müdürüne soruyoruz? Kurumununuz binasındaki duvarda, asılı bulunan bu tabelayı hiç görmüyor musunuz? Neden harekete geçmiyorsunuz? Bu yazımızın takipçisi olup en kısa sürede değiştirilmesini de bekliyor ve bu gelişmeyi de tekrar sütunlarımıza taşıyacağımızı duyuruyoruz..

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER