1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

“GÜÇLÜ MİLLET- GÜÇLÜ İKTİDAR”

“GÜÇLÜ MİLLET- GÜÇLÜ İKTİDAR”
Bu haber 11 Haziran 2018 - 10:51 'de eklendi ve 851 views kez görüntülendi.

Başkan Baysal 24 HAZİRAN’ı Yorumladı.

“GÜÇLÜ MİLLET- GÜÇLÜ İKTİDAR”

Ülkemizin geleceğinin oylanacağı, 24 Haziran Başkanlık ve Millet Vekilliği seçimlerinin heyecanı, tüm yurtta olduğu gibi, Pozantı’da da her geçen gün, giderek artıyor.Milli Mücadelenin Kalesi, Pozantı Gazetesi olarak, her dönemde olduğu gibi, 24 Haziran seçimlerinde de, siyasi parti temsilcilerinin görüşlerini, tek- tek ve tarafsız bir şekilde, kamuoyuyla paylaştık.

Son olarak da, Pozantı Belediye Başkanı Mahmut Sami Baysal’ı, bu sayımızda sütunlarımıza konuk ettik. Baysal, 24 Haziran seçimleri ile ilgili olarak, Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Tamer Ünal’a yaptığı açıklamada, şunları söyledi:

ERDOĞAN’A DESTEK

“Önümüzde seçim var. Bununla ilgili olarak Liderimiz, Sayın Devlet Bahçeli’nin görüşleri doğrultusunda, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’la, MİLLİ bir sisteme geçiyoruz. Vatandaşlarımızın oyları ile, Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a desteğimiz sonsuzdur.

GÜÇLÜ İCUMHUR İTTİFAKI

Biz, Milliyetçi Hareket Partisi olarak yıllardır, “MİLLİ DEVLET- GÜÇLÜ İKTİDAR” sloganını kullandık. Yıllar sonra, bu sistemin hayata geçirilmesi ve gerçekleşmesine, “ EVET” oyu ile katkı sunduk.İnşallah bu seçimlerde, ilk turda Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı, BAŞKANLIK koltuğuna oturtacağız.Ancak, bu siyasi oluşumda, biz AKP’lileşmeyeceğiz. AKP’de, MHP’lileşmeyecek. Bu işin oluşumunda, BAŞKANLIK için, CUMHUR İTTİFAKINA, Milli katkı oyu verilecek.Yanı sıra, yine aynı seçimde, kendi partimizi ve halkımızı en iyi şekilde, temsil edecek, millet vekillerini de meclise göndereceğiz.

HUZURLU SEÇİM OLACAK

24 Haziran 2018 Pazar günü yapılacak olan, Cumhurbaşkanlığı ve Millet Vekilliği seçimlerinin öncelikli olarak, Ülkemize ve Milletimize hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ederken, huzur ve sükun içerisinde geçmesi de, en büyük dileğimizdir.Pozantı’da da, aynı sükun ve huzur ortamında yapılacağına inandığım, 24 Haziran seçimlerinde, tüm partili İlçe Başkanlarımız arasında, devam etmekte olan, karşılıklı iyi niyet, saygı ve sevgi ortamının, propaganda süresince devam edeceğine, vatandaşlarımızın da, bu sevgi ve saygı birlikteliği içerisinde, sandıklara giderek, oylarını kullanacaklarına inanıyor ve bu güzel birliktelikten dolayı da, duyduğum mutluluğu, Pozantı’lı hemşerilerimle paylaşmaktan, büyük bir gurur duyuyorum dedi.

ÖZEL HABER: TAMER ÜNAL

 

 

 

 

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER