1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

GÜNCEL DİLMEN’İNİN ADANA’DAKİ BAŞARISI

GÜNCEL DİLMEN’İNİN ADANA’DAKİ BAŞARISI
Bu haber 29 Mayıs 2023 - 12:14 'de eklendi ve 1.198 views kez görüntülendi.

Pozantı’da da önemli etkinliğe imza atmıştı…

GÜNCEL DİLMEN’İNİN ADANA’DAKİ BAŞARISI

Pozantı’lı Avukat Refik Dilmen’inin kızı olan hemşerimiz Güncel Dilmen, bir dönem Pozantı Belediyesinde, önemli bir eğitim etkinliğine imza atmıştı.

 Mustafa Çay’ın Pozantı Belediye Başkanlığına seçildiği ilk döneminde, 2011 yılında kendisine sunduğu, “KUKLARIMLA EĞLENİYORUM. ÖĞRETMENLERİMLE ÖĞRENİYORUM” başlıklı projesiyle, Avrupa Birliğinden de maddi destek sağlayan Güncel Dilmen, bu çalışması ile çok önemli bir eğitim etkinliğine de imza atmıştı.

ETKİNLİĞİ

Güncel Dilmen’inin Avrupa Birliği Kredi destekli etkinliği, gazetemizin 01-07 Ağustos 2011 tarihli nüshasında da,  haber olarak yer almıştı.  

Proje koordinatörü olarak görev yapan Güncel Dilmen, bu program çerçevesinde İlçe ve köylerinde yaptığı kukla gösterimleri ile, okul öncesi çocuk eğitiminin gelişmesine önemli katkı  sağlamış ve bu çalışması da, büyük bir ilgi ve takdirle karşılanmıştı.

 SEYHAN BELEDİYESİ

Yukarıda, Seyhan Belediyesinin “SEYHANLI KADINLAR HEM EĞELENDİ HEM RAHATLADI.” haberinde okuyacağınız üzere, Hemşerimiz Güncel Dilmen’inin bir başarısını daha  haberleştiriyoruz.  

Seyhan Belediyesi’nin, Uluslararası Değişim Federasyonu ile birlikte, “Kadınlara Yönelik Kadim Değişim Tekniği Etkinliğinin” Koordinatörü olarak görev yapmakta olan Güncel Dilmen,  Adana’da  da büyük bir ilgi ve takdir çekiyor. ( Haber: Hayriye Eroğlu)

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER