1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

HABER KÜPÜRÜMÜZ KİMİN CEBİNDE!

HABER KÜPÜRÜMÜZ KİMİN CEBİNDE!
Bu haber 26 Şubat 2020 - 10:26 'de eklendi ve 666 views kez görüntülendi.

POZANTI KONUŞUYOR

HABER KÜPÜRÜMÜZ KİMİN CEBİNDE !

Pozantı Belediye Meclisinin, Şubat Ayı Olağan toplantısında, Ak Parti İlçe Eski Başkanı ve 2019 yerel seçimlerinde, Cumhur İttifakından Pozantı ve Büyükşehir Belediye Meclis Üyeliği kazanan, Müteahhit, İnşaat Malzemeleri Satıcısı Yusuf Arısoy, meclis toplantısında yaptığı bir konuşma da, “Pozantı Tarihinin En Kötü Ekmeğini Yiyor” şeklindeki açıklamasının yankıları   kulislerde konuşulmaya devam ediyor.

Yusuf Arısoy’un, fırın ismi vererek yaptığı, ve gazetemiz sayfalarında da yer alan, bu eleştirel konuşmanın muhatabından, henüz bir cevap çıkmadı. Ancak duyumlarımıza göre, Arısoy’un yaptığı bu konuşmayı içeren, gazetemizin haber küpürü, muhatabının cebinde taşınıyor olup, Yusuf Arısoy’a karşı da, yasal yollara başvurulacağı şeklindeki konuşması, Pozantı’da günün konusu olmaya devam ediyor.  

AKÜN’NÜN GAZETELERİ GİTMEYE BAŞLADI.

Gazetemizin vefalı okuyucularından, Akün Otomotiv A.Ş’nin Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Akün’nün, üç ayrı adresine Pozantı Postanesi aracılığı  ile gönderdiğimiz gazetelerin, yerine ulaştırılmadığı ve nedenini araştıracağımız konulu haber, derhal etkisin gösterdi.

Pozantı Postane Müdürü ile yaptığımız bire -bir görüşmede, bu olumsuzluğun nedenlerinin araştırıldığını, Seyhan Postane Müdürü ile de görüşüldüğünü belirtti.

Bu konuşmadan hemen bir gün sonra ise, Yavuz Akün bizi arayarak, gazetemizin Çarşamba günden itibaren, kendisine iletilmeye başlandığını belirtti. İlgimize teşekkür etti. Biz de, yazdığımız bir dilekçe ile, Pozantı Postanesi yetkililerine teşekkür ederek, böyle bir aksamanın bir daha yaşanmayacağına olan inancımızı yazıya dökerek, konuyu çözüme bağlamış olduk.

CHP POZANTI SANAL ORTAMDA

Cumhuriyet Halk Partisi, Pozantı İlçe Başkanı Şenol Eroğlu bir yeniliğe daha imza atarak İlçe Örgütünü, çalışmalarını “ SANAL ORTAMA” taşıdı. Ve bu yapılanma ile ilgili olarak da, şunları söyledi:

“Adana’mızın içinde bulunduğu, Büyükşehirler başta olmak üzere, Merkez Belediye Başkanlıklarının da, 2019 yerel seçimleri sonrası, CHP çatısı altında hizmet vermeye başlamış olmalarının, vatandaşlarımızın tarafından da sanal ortamda da, merakla izlendiğini öğrenmiş bulunmaktayız.

Yazılı ve Görsel yayın organlarının, CHP’nin başlattığı yerel hizmetlerle ilgili çalışmalarını, Pozantı İlçe Örgütü olarak, sanal ortam aracılığı ile de, tüm ülkemiz ile paylaşmanın mutluluğunu, yaşamaya başladık. İlçe Başkanlığımızın faaliyetlerinin yanı sıra, Kadın ve Gençlik Kollarımızın çalışmaları da, sanal ortam dan  daha canlı ve daha çabuk bir şekilde, takip edilebilecektir” dedi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER