1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

HABERLERİMİZİN DOĞRULUĞU’NUN YANINDAYIZ.

HABERLERİMİZİN DOĞRULUĞU’NUN YANINDAYIZ.
Bu haber 04 Nisan 2022 - 10:09 'de eklendi ve 545 views kez görüntülendi.

HABERLERİMİZİN DOĞRULUĞU’NUN YANINDAYIZ.

Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay, geçtiğimiz hafta Pazartesi günü Pozantı Belediyesi ve kendi şahsi sanal hesabından, artık alışkanlık haline getirdiği, iki canlı yayın yaptı.

Başkan Çay, yaptığı canlı yayının ilk bölümünde isim vermeyerek, icraatlarını eleştiren bazı siyasilerle ilgili, iddia ve ithamlarda bulundu. Onların, kendisinin yaptığı ve yapmakta olduğu hizmetleri kıskandıklarını, bu yüzden de haksız dedikodularla, önünün kesilmek istendiği şeklindeki açıklaması ile, bazılarını suçladı.  

Başkan Çay, canlı yayının ikinci bölümünde ise, Gazetemizi ve İmtiyaz Sahibi Tamer Ünal’ı hedef aldı. Kendisiyle ilgili olarak, geçen hafta “ ÇAY YİNE YOKTU” başlığı ile yaptığımız son haberin, maksatlı olduğunu iddia etti. Yetinmedi. Milli değerlerini yayın yoluyla yıpratmak amacı ile yalan -yanlış haberlerle, kamuoyunun kafasını karıştırmak istediğimiz şeklindeki, iddia ve ithamlarını sürdürdü. Hızını alamamış olacak ki, Tamer Ünal’ı da, haddini bilmemekle itham etti. Biz, kendisinin haberimizi iyi okumadığını düşünüyoruz?

Nedeni ise haberimizin tamamında, Başkan Çay’ın 2021 ve 2022 yılları Mart Ayında yapılan, 12 Mart Mehmet Akif’i Anma ve 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Haftası anı törenlerinde, Pozantı’da bulunmayışının nedenlerini, bizzat kendisinin sanal ortamından yaptığı  paylaşımlarla haberleştirmiştik. Bir gazeteci olarak, kendimiz herhangi bir yorum ve iddiada da  bulunmamıştık. Bilemediğimiz bir nedenden dolayı, Başkan Çay buna çok alınmış olacak ki? Pozantı Belediyesi ve kendi sanal ortamından yaptığı canlı yayında, bu haberimizin doğruları yansıtmadığı gibi, maksatlı bir şekilde yazıldığı iddialarını ve Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Tamer Ünal’ı da, kalemini kullanarak haddini bilmemekle suçladı. Dikkatimizi çeken ise, Başkan Çay, haberimizi yazdığımız gibi mi okudu? Yoksa, kendi düşüncesini yorumlayarak mı, bize haksız ve etik dışı eleştirilerde bulundu.

Yıllardır, kendisinin icraatlarıyla ilgili yaptığımız ve yapmaya devam edeceğimiz haberlerin, doğruluğunun yanın da olmaya devam edeceğiz. Kendisi de, icraatları ile ilgili olarak yaptığımız yüzlerce haberi, bizzat kendi sanal ortamından beğeni olarak, paylaşarak defalarca   bize teşekkür etmiş idi. Biz, kendisiyle ilgili yaptığımız son haberin doğruluğunun, yine yayındayız.  Haber de şahsını,  makamını, düşüncelerini ve ilkelerini rencide edici hiçbir ifademiz yer almadığı  halde, bu yayından neden rahatsızlık duyduğunu bilemiyoruz?

Kendisinin etik dışı bir şekilde şahsımı ve mesleğimi hadsizlik suçlaması ise, sadece kendisine yakışan bir üsluptur. Biz, bu konuda kendisine cevap vermeye, gerek bile duymuyoruz. Şahsımın ve gazetemin yayın takdirinin ölçüsü, kamuoyuna aittir. Kendisinin bu ölçüsüzlüğü de, yine kendisine aittir. Buradan kendisine önerimiz, hitaplarında diline mutlaka sahip olmalıdır. Kişileri rencide edici ve kırıcı ifadelerin, bir gün kendisine nasıl döneceği de, hiç belli olmaz. Zaten bunun takdirini de, kamuoyu yapmaya devam etmektedir. Milli Mücadelenin Kalesi Pozantı Gazetesi olarak, kendisi ile ilgili yayınlarımız, etik kuralları içerisinde devam edecektir. Geçmişte yapmaya söz verdiği ve gazetemiz aracılığıyla da,  kamuoyuyla paylaştığı, ancak yerine getirmediği hizmet vaatlerini tekrar gündeme getirerek,  toplumun hafızalarını tazeleyerek, kendisine sorular açmaya devam edeceğiz.  “ KAMU OYUNU SAYGI İLE DUYURULUR. TAMER ÜNAL”

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER