1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

HAFTANIN KONUŞULANI… ! “BÜLENT TEKİN”

HAFTANIN KONUŞULANI… !  “BÜLENT TEKİN”
Bu haber 18 Haziran 2017 - 10:36 'de eklendi ve 962 views kez görüntülendi.

HAFTANIN KONUŞULANI… !

“BÜLENT TEKİN,,

Pozantı’nın sorunları konusunda, gerçekçi ve kararlı yayınlarımızı sürdürmeye devam edeceğiz. Yetkilileri, ilgilileri ve sorumluları, sorunlara çözüm bulmaları konusunda, harekete geçirme yolundaki tavrımızı sürdüreceğiz.Geçen haftaki yayınımızda, baş haberimiz ise, sadece Pozantı’nın değil, yurdun her yerinde giderek, büyük bir sıkıntıya dönüşen ve küçük esnafı yutan AVM’lerle ilgili oldu.

CHP Adana Millet Vekillerinden Elif Doğan Türkmen’inin, Başbakan Binali Yıldırım’ın cevaplaması istemi ile, Türkiye Büyük Millet Meclisine taşıdığı, bu konuya ilişkin soru önergesi ile, ilgili yayınımız Pozantı, Akçatekir ve Boğaz Mahallerinde, büyük ilgi gördü. Böylesi önemli bir konuya, duyarsız kalan ilgililere de, aynı şekilde büyük bir tepki oluşturdu.Bu yayınımızdan kişisel menfaatlerini, ön planda tutanlar tabii ki tepki koyacaklardı. Kamuoyu, bunların kimler olduğunu, zaten çok iyi biliyor.Biz, tekrar isimlendirme gereği duymuyoruz. Ama şu bir gerçek ki, onların bu olumsuz davranışına karşılık, esnafın AVM’lere karşı koydukları tepki de, hala yankısını sürdürmeye devam ediyor.

İşte, böylesi önemli bir konuyu, gazetemizde haberleştirerek, gündem oluşturma konusunda, Bülent Tekin’nin apayrı bir yeri olmuştur.Yörenin sorunlarını çok iyi bilen Bülent Tekin’nin, cesur ve kararlı araştırmaları ve ortaya koyduğu tavırları, başta Akçatekir de olmak üzere, yöredeki küçük esnafın da, “BÜYÜK” umudu olmuştur.Bu gelişme, AVM’lerin göz diktiği Boğaz Mahalleri ile, Pozantı ve Akçatekir de, en çok konuşulan BÜLENT TEKİN ismini de, beraberinde getirmiştir.Böylesine önemli bir konuyu, gazetemiz aracılığı ile, Pozantı gündemine taşımaktan ve mesleki görevimizi yapmaktan dolayı, son derece rahat ve huzurlu olup, bize bilgi desteği sağlayan, BÜLENT TEKİN ’e de, kamuoyu önünde teşekkür ediyoruz.

Haber Tamer Ünal

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER