1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

Hakkı Başman Ebediyete Uğurlandı.

Hakkı Başman Ebediyete Uğurlandı.
Bu haber 07 Mayıs 2017 - 9:33 'de eklendi ve 1.371 views kez görüntülendi.

HAKKI BAŞMAN VEFAT ETTİ

ADANA ESOB VE TATLICI – PASTACILAR ESNAF ODASI ESKİ BAŞKANI, ADANA KUYUMCULAR ESNAF ODASI BAŞKANI OĞUZ BAŞMAN’IN BABASI,HAKKI BAŞMAN, YAKALANDIĞI RAHATSIZLIK SONUCU HAYATA VEDA ETTİ.

ADANA ESOB BAŞKANI NİHAT SÖZÜTEK:

“O’NU HER ZAMAN RAHMETLE ANACAĞIZ”

Adana ESOB ve Adana Tatlıcı – Pastacılar Esnaf Odası Eski Başkanı, Adana Kuyumcular Esnaf Odası Başkanı Oğuz Başman’ın babası Hakkı Başman, yakalandığı rahatsızlık sonucu hayata veda etti…

Oğuz Başman, Selma Yelekçi, Sema Olgun ve Tülin Başman’ın babası 87  yaşındaki Hakkı Başman’ın vefatı, esnaf ve sanatkar camiasında da üzüntüyle karşılandı. 43 yıl Tatlıcı ve Pastacılar Esnaf Odası’nda, 24 yılda Adana ESOB’ta başkanlık yapan Hakkı Başman, 1937 yılında Hatay’ı almak için Adana’ya gelen Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü canlı gören ender başkanlardan biriydi.

1950 yılında CHP’de Ocak Başkanlığı da yapan Hakkı Başman’ın cenazesi bugün 4 mayıs 2017 Perşembe gün Saat  15.00’de Turgut Özal Bulvarı Metropol Sineması karşısındaki Napoli Mağazası’nın üstündeki Ardıç Apartmanı’ndaki evinden alınarak Akkapı Mezarlığı’nda toprağa verildi.

SÖZÜTEK, “O’NU DAİMA RAHMETLE ANACAĞIZ”

Adana ESOB ve Minibüsçüler Esnaf Odası Başkanı Nihat Sözütek de, Merhum Hakkı Başman ile uzun yıllar  ESOB çatısı altında hizmet verdiklerini ve her zaman saygıyla, hürmetle karşıladıklarını belirtirken, “Hakkı Başman, sevdiğimiz, saydığımız,örnek aldığımız Birlik Başkanlarımızdandı. Birliğimiz tarafından Valiliğimiz ile birlikte kutlanan Ahilik Haftası’nda 2009 senesinde Adana’da Yılın Ahisi seçilmiş ve kaftan giydirilmişti. O’nu her zaman rahmetle, şükranla anacağız. Kalplerimizde her zaman yaşayacaktır. Çünkü, Hakkı Başman, Adana ESOB’un geçmişinde büyük hizmetleri olan bir isimdi. Allah gani gani rahmet eylesin, ailesine sabırlar versin. Esnaf ve sanatkar camiamızın başı sağolsun. Mekanı cennet olsun”dedi.

ARTIK İKİSİ’DE ARAMIZDA YOK’

Adana ESOB Başkanlarından Kazım Barışık da 2015 Temmuz ayında yaşadığı rahatsızlık sonucu hayata veda etmişti. Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Tamer Ünal’ında uzun yıllardan beri dostlukları olan, Hakkı Başman’ının vefatından dolayı büyük bir üzüntü duyduğunu ifade ederek şunları söyledi.

Geçitğimiz yıl, aramızdan ayrılan 40 Yıllık dostum, arkadaşım, ESOB Başkanı Kazım Barışıkdan sonra, geçmişi, yine yılları  bulan değerli dostum merhum Hakkı Başman’ının da aramızdan ayrılmaları dolayısıyla hem üzüntüm tazelendi, hemde bir ikinci üzüntüyü de yaşamış oldum. bu vesile ile, gerek  KazımBarışık’a ve gereksede Hakkı Başman abime yüce Allah’dan rahmet, ailelerine baş sağlığı diliyorum dedi.

 

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER